Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

xyz

SysterM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mamy dzisiaj 5.07.2016r. płatną wersję chcesz wydać 10 sierpnia, a co masz zamiar w niej dodać ? Nic o tym nie wspomniałeś.

lubie-to-png.png

Opublikowano

Informuje że w wersji płatnej, nie będa cracki tylko już zgłoszenia na policje.
A w wersji płatnej będzie troche zmiany kodu i dodanie  innych nowych funkcji, wymyślonych prze zemnie.

blaze_logo.png

Opublikowano

A w wersji płatnej będzie troche zmiany kodu i dodanie  innych nowych funkcji, wymyślonych prze zemnie.

Wydaję mi się, że w zwykłym php nie zrobisz sprawdzania  licencji, każdy ją może sobie bez problemu usunąc i bot już nie sprawdzi.

lubie-to-png.png

Opublikowano

Wydaję mi się, że w zwykłym php nie zrobisz sprawdzania  licencji, każdy ją może sobie bez problemu usunąc i bot już nie sprawdzi.

Ten pan ma rację. Mógłbyś robić sprawdzanie np. z bazy ale to się łączy z podaniem passów do niej, no i w sumie każdy lepszy informatyk może se to rozkodować i dodać se sam do tej bazy klucz i twój pomysł licho strzeli.

Jaki masz sposób na sprawdzanie tego?

Pozdrawiam

Dodatkowo spytam.

Jakie funkcje ma twój BOT za które mam płacić jeśli istnieje kilka alternatyw i to w dodatku darmowych?

Czy masz wykupioną licencję na sprzedawanie i prawa do swojego oprogramowania? Jeśli nie, to życzę powodzenia na policji bo Cię po prostu wyśmieją.

Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz  | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB 

Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB

Opublikowano

Zgłaszany na policje? Żartujesz sobie? I co im powiesz? Że zrobiłeś coś w komputerze, sprzedałeś to komuś, a ten ktoś to udostępnił? Proszę Cie... Wyśmieją Cie.

Zgaduję, że nawet nie masz wykupionych praw Licencji i praw do handlu swoim " botem ".Nie zapowiada się to dobrze.

Życzę Powodzenia w ulepszaniu swojego bota i szczęścia na Policjii, która na 99,99% Cie wyśmieje i tyle z tego będzie :)

Opublikowano

To wysoko się cenisz, że chcesz to sprzedawać ^-^

Config jest zrobiony badziewie,

dwie funkcje na krzyż,

jak już dajesz włączanie/wyłączanie to rób to jako bool a nie str,

nie zrobisz dobrego systemu licencji w php (bez odpowiedniej wiedzy),

zgłosisz na policje?! kod nad którym pracuje się 20 minut?,

zmiana nazwy kanału powinna być patternem a nie luźnym stringiem,

co jeżeli wystąpi jakikolwiek błąd?,

co jeżeli serwer zostanie wyłączony?,

co jeżeli przekroczymy limit znaków?,

tak poza tym to multifunctional a nie mulifunction jak juz

Ludzie, proszę was, nie róbcie czegokolwiek a potem nie oczekujecie za to zapłaty, bo to nie jest takie proste jak wam się wydaje.

Opublikowano

Ten bot nawet nie zasługuje na 2/10....

Config jest zesrany, real ip?

Może jeszcze w funkcji mail daj wszystkie dane serwerowe (query, etc), wtedy to inni mogą cię zgłosić na "policję" za wykradanie danych.

Każdy nawet "PSEUDO" programista napisze albo sklei taki kod w 15m

Chcesz zgłaszać na policje wykradnięcie 2 plików? Których nawet za 20gr nie sprzedasz?

Jeżeli ktoś za to zapłaci to ja mu pogratuluje, s**t...

Pozdrawiam, G..

Opublikowano

Przejrzałem na szybko kod, i powiem tyle... Dramat. Jak na moje kod napisany na szybko. Nie wspomnę juz o bledach ortograficznych. Polowa tego kodu to echo, czyli tekst wyświetlający sie w konsoli. Wdrażam sie dopiero w rejony programistyki php, lecz znając podstawy php+troche biblioteki ts3 napisalbym cos lepszego...

Opublikowano

Nie wiem nawet co napisać.. nie nadajesz się do tego - wybacz. Zostaw innym pisanie botów za kasę - tym którzy się na tym znają. A ilość funkcji mnie powaliła  :((

Opublikowano

Wcześniej nie spojrzałem na kod. Teraz tego żałuję, bo może to i lepiej było że tego nie zrobiłem.

Masakra....

Nie pozdrawiam

Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz  | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB 

Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB

Opublikowano

Proszę, z czym do ludzi i jeszcze do tego śmieszne straszenie policją za aplikację którą żeby ktoś zainstalował na swoim serwerze musiałbyś dobrze zapłacić.

Opublikowano

Przyszła środa, godzina jakoś po pierwszej. Napisał do mnie użytkownik abym sprawdził Twój kod.

To co stworzyłeś to jest dramat po prostu. Moi uczniowie po pierwszym dniu nauki już ładniej piszą.

Radziłbym Ci wrócić do nauki bo nic dobrego z tego nie będzie..

Pozdrawiam wkrótce odbanowany K-Scripts.

ps

Bot został zaprogramowany tak, aby serwer był w sumie warty automatyzacji.

Ciekawie napisane, Twój bot został zaprogramowany tak aby zapierdalać zasoby większe niż napisane sprawdzanie kanałów w javie. :v

Opublikowano

@I'm ToNy może masz troche racji, ale napisałem wyraźnie...

Potrzebuje jedynie tylko pomocy przy błędach, więc narazie dlatego wydaje bezpłatną wersje, informujcie mnie również o bugach

w bocie.

A płatna wersja anulowana jest już.

blaze_logo.png

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngSysterM

Tutaj cały kod jest jednym wielkim błędem. I żeby coś z tego było pierw naucz się porządnie PHP a później zajmuj się projektami za pieniądze bo w taki sposób jak teraz tylko pokazujesz swoją niewiedzę.

Opublikowano

Od dłuższego czasu zastanawia mnie dlaczego ludzie biorą się za programowanie ba każą sobie płacić za coś co bym nie nazwał nawet alfą XDD

Bot został zaprogramowany tak, aby serwer był w sumie warty automatyzacji.

Zaprogramować to możesz mikrofalę by kebaby robiła. Bot został napisany jak już kek. 

Powodzenia w dodawaniu funkcji, przy którejś z kolei bot będzie mieć zawrotną prędkość. 

Więcej echo dodaj bo ktoś na to uwagę zwróci xdd(Pomijam, że odpalamy to w screen'ie)

Ok leć zgłosić na policję jak odpalę to na maszynie z holandii albo rosji XDDD

Tak z ciekawości działalność założona bo z takiego bota to kokosy zarobisz :P 

Poucz się, potem pomyśl jak bot ma działać by działał szybko i nie potrzebował dużo zasobów a potem zacznij myśleć o tworzeniu funkcji. Na dzień dzisiejszy to nie jest warte niczego. Sukcesem by było jakby ktoś chciał tego użyć na swoim serwerze. 

Jeżeli posiadasz nieprawidłowy kod licencji, odrazu na emailu dostaje o tym wiadomość.

Od razu usuń cały ten wpis i wstydu sobie oszczędź xD

Opublikowano

O kur*a ja się popłakałem ze śmiechu, nie wiem jak wy! Komu chusteczkę?

A tak na poważnie to zostaw programowanie innym :)

Nie wiem, może chłopak sie pogubił i po prostu nie wie jak zacząć. Może nie zrobił to w najlepszym stylu ale no cóż każdy z nas kiedyś musi zacząć a widocznie to był jego sposób na start.

Do Autora tematu:

Na twoim miejscu, najpierw bym sobie zrobił plan takiego BOT'a, jak najmniej zmiennych i jak najmniej inputu od usera w plikach, a potem jak najmniej outputu w konsoli - bo to nikomu nie potrzebne a robi syf i wygląda jakbyś w sumie nie wiedział o co chodzi i do czego służy echo, print_r , var_dump czy inne dzikie węże.

Pozdrawiam

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
	echo "[SySBoT] [ERR] Nieprawidlowy kod licencyjny, sprobuj ponownie.\nWysylanie maila do wlasciciela trwa...\n\n\n";
	$wiadomosc = "System SySBoT nakrył że serwer ".$teamspeak["ip"]." ma problemy z licencją.\rPrawdziwe IP: ".$teamspeak["realip"]."";
	$wiadomosc = wordwrap($wiadomosc, 70, "\r\n");
	mail('[email protected]', 'Pomoc z licencją', $wiadomosc);
	echo "Wyslano wiadomosc, wlasciciel za chwile przyjdzie ci z pomoca!\nNick wlasciciela SySBoT'a: SysterM\n";

hahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahaha

Specjalista PHP 

• 4 tygodnie później...
  • 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...