Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Perm] Rafcioext

Karyvlea

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Stworzyłem multikonto do odwołania się tak jak zostało to zalecone w instrukcjach.

Chciałbym odwołać się do bana który został mi nadany pod pretekstem "reklama". Chciałbym odwołać się do regulaminu globalnego forum MPC zawartego w tym miejscu: http://www.mpcforum.pl/forum-611/announcement-10-regulamin-globalny-mpcforumpl/ oraz do tabelki odwołującej się do zasad. Wg. przedstawionej tabeli w związku z reklamą zawarte są punkty:

- Spam, w przypadku gdy post merytorycznie nie zawierał użytecznych treści - reklama dotyczyła community polskiej gry osu! więc ten punkt można pominąć.

- Ripowanie, kiedy podmiot jako ja odnosiłbym się do własności fanpage'a w momencie, kiedy by tak nie było - co też można pominąć z tego powodu, iż należę do administracji tego fp oraz administruję Discorda dla którego reklama została przeznaczona.

- Treści niewłaściwe - Reklama była w porządku.

oraz

- Spambot/Masowe reklamy - gdzie post był pojedynczy w mojej historii reklamujący taki fakt jak Discord zrzeszający graczy w tą grę od community który już od długiego czasu siedzą w tym i informują ludzi na tematy związane z Tą grą.

Odwołując się również do regulaminu podforum osu! zawartego tutaj: http://www.mpcforum.pl/topic/1514193-regulamin-lokalny-dzia%C5%82u-osu/, nie ma żadnych punktów związanych "tak po prostu z reklamą".

Prosiłbym o wyjaśnienie sprawy - w przypadku błędnej decyzji od strony Administracji uregulowanie poprawnej kary i przywrócenia tematu - a w przeciwnym wypadku jak wspominałem - wyjaśnienie.

Opublikowano

Unban, ale nie reklamuj więcej swoich fanpageów/społeczności

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...