Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie polecam serwera absolutnie!
Wszedłem chwilę pograłem, mimo że mam dobry sprzęt na serwerze występują lagi.
Zgłaszając to adminowi napisał mi, że tylko ja mam lagi, a kilka kolegów potwierdziło, że też ma.

Chcąc pomóc / doradzić coś dawano mi mute, a przed chwilą dano mi bana na 15 minut za "Admin ma zawsze rację".

Nie chce mi się więcej pisać na temat tej żałosnej administracji, która nie potrafi się zająć serwerem - obrażając graczy od ułomnych i pisząc, że u nich jest coś nie tak. Na tym serwerze za prawie wszystko trzeba płacić, albo męczyć się żeby to zdobyć. Nie polecam ze względu na administrację i lagi występujące na serwerze.

Dzisiaj jeszcze były cofki co chwile, bo nie umieją pluginu wgrać... a do mnie pretensje banem, że moja wina jak chciałem pomóc ;)

Kto chce się wkurzać, grać na lagach i słuchać, że admin ma zawsze rację, za darmo... To polecam.

Czekam na rozwój serwera! Na 100% wam się uda z tymi cofkami co 5 minut!

409.jpg?7190

|---> Z o s t a n ę <---|

Zostanę technikiem na twój serwer minecraft, zrobie cały serwer według twojego pomysłu!
http://www.mpcforum.pl/topic/1486254-zostanę-technikiem-stworzę-serwer-twojego-pomysłu/#entry12589185

Opublikowano

"Jeszcze lepsze klepy" na pewno nie na wersji 1.9 i wzwyż :D :D 

Jak widzę serwery pvp czy takie gildyjne na 1.9 to od razu zamykam prezkę bo na takim czymś osobiście nie podoba mi się grać no i to nie wychodzi.

Przejrzałem jednak prezkę i co mogę stwierdzić to to, że na pewno dużo napracowałeś się nad serwerem. Patrząc po screenach to jest na nim wszystko co jest na serwerach 1.7 i nie odstaje on niczym a nawet i jakieś nowości co na pewno na +

Co do tych królestw to szczerze nie znam żadnego serwera któremu z tym pluginem udało by się istnieć jakiś dłuższy czas, ludzie wolą gildie takie co zawsze do których są przyzwyczajeni.

Te wersje 1.9 niby combat update jednak 80% graczy nie podoba się ten system klepania [ mi osobiście też ] i wolą grać na wersji 1.7 czy ewentualnie 1.8 gdzie idzie się normalnie klepać a nie klikać raz na 5 sekund w myszkę -.-

Z serwerem życzę powodzenia bo na pewno szkoda by było poświęcać tyle czasu na marne jednak z moich obserwacji to słabo to wygląda. Były już serwery z gildiami i tym wszystkim na 1.9 , miały reklamy u ytberów dość dużych jeśli chodzi o nagrywania minecrafta i no aktualnie żaden już nie działa :p 

Na pewno wbiję zobaczyć ' na żywo ' jak to wygląda jednak wątpię, że mi się spodoba gra na tej wersji :D

Jeśli chcesz abym odpisał w temacie, oznacz mnie @Manna;3

;-)

Opublikowano

Zgłaszając to adminowi napisał mi, że tylko ja mam lagi, a kilka kolegów potwierdziło, że też ma.

Chcąc pomóc / doradzić coś dawano mi mute, a przed chwilą dano mi bana na 15 minut za "Admin ma zawsze rację".

Nie chce mi się więcej pisać na temat tej żałosnej administracji, która nie potrafi się zająć serwerem - obrażając graczy od ułomnych i pisząc, że u nich jest coś nie tak. Na tym serwerze za prawie wszystko trzeba płacić, albo męczyć się żeby to zdobyć. Nie polecam ze względu na administrację i lagi występujące na serwerze.

Dzisiaj jeszcze były cofki co chwile, bo nie umieją pluginu wgrać... a do mnie pretensje banem, że moja wina jak chciałem pomóc ;)

Kto chce się wkurzać, grać na lagach i słuchać, że admin ma zawsze rację, za darmo... To polecam.

No to zacznijmy od podpunktów :D

1. Na serwerze nie występują lagi - Tylko Ty i Twój brat na to sie skarżyliśćie, napisałem na /say Macie lagi? Każdy odpisał "Nie", tylko Wy we dwoje się na to skarżycie. Nikt Tobie i Twojemu bratu nie potwierdził, że są lagi, bo każdy napisał NIE, NIE MA LAGÓW. Każdy inny może to potwierdzić, tylko Wy macie problemy na tym serwerze, a nikt inny, dziwne co nie? O wszystko się czepiasz :)

2. Bardzo nas to cieszy, że chcesz pomóc ale nie spamując co chwilę tą samą wiadomość "Pomóc, pomóc, pomóc", chyba każdy ma oczy i widzi co napisałeś, więc za spam dostałeś mute na 15 minut. Potem znowu to samo było na helpop, nie mogłem NIC ogarnąć na chacie ze względu na Twój spam na helpop, wiec dałem Ci /tempban na godzinę

3. Powiedz kto Cie wyzywał od ułomnych bo nikt tego nie zauważył I KAŻDY JEDEN GRACZ NA TYM SERWERZE MOŻE TO POTWIERDZIĆ (OPRÓCZ OCZYWIŚCIE TWOJEGO BRATA)

4. Powiedz mi za co musisz płacić? Za klucze do skrzynek płacisz? Nie, bo dropią ze stone. Za smocze EQ płacisz? Nie, bo dropią z graczy, a dlaczego? Bo można wydropić w magicznych skrzyniach ZA DARMOWE KLUCZE ZE STONE. Za pandory płacisz? Nie, ponieważ są rozdawane po 2/1 na wieczór i rano. Za co się w sumie tylko płaci? Za VIP'a i SVIP'a - Nic więcej.

5. Techniku mój najlepszy, wejdz na spigotmc.com i popatrz czy tylko ja miałem problem z kingdoms z najnowszą wersją, czy cała reszta świata też, a dopiero POTEM KOMENTUJ :)

6. Jakie cofki? Nikt się nie skarżył NA COFKI TYLKO I WYŁĄCZNIE TY

7. Od kąd Was nie było na tym serwerze, nie było spamu, ani takich problemów z dwoma żałosnymi graczami, którzy się na niczym nie znają, a wielce chcą pomagać.

Nie pozdrawiam.

Ps. Taki z Ciebie technik, a języka java nawet na najmniejszym poziomie nie umiesz? To brawo

PS. Do innych graczy, zapraszamy na serwer - Sami ocenicie czy są lagi, cofki itd. Czy tylko oto ten szanowny Pan ma te lagi razem z jego bratem, bo nikt sie nie skarży na to, TYLKO I WYŁĄCZNIE ONI WE DWOJE.

Zapraszamy, jest miło i przyjemnie się gra według innych graczy :)

@UP

Dziękujemy za opinie :)

Potrafie jave tylko mi się nie chce pisać.

Kolega który byl zabarany z serwera do krolestwa tez pisal ze ma lagi. Ty mi nie pierdziel ze ludzie lagow nie mają, jak te "nie" pisali tylko twoje vipy.

Było tak /say macie lagi? /ann macie lagi? tak sie zachowuje ktos kto serwer ma?

I pisalem na /helpop zebyscie zmienili plugin, czy trzeba pomoc i zebyscie mi unmute dali bo na 10 dni mi daliscie. Takze nie zmieniaj moich wiadomosci.

Grałem wczoraj na podobnym serwerze jak te twoje krolestwa na ktorym bylo 50 graczy - 0 zrywek. Mnie nie obchodzi czy miales problem z kingsdoms czy nie. Pisałem żebyście zmienili spowrotem,a wy przekrecaliscie i pisaliscie graczą, że plugin wg. mnie dziala.

Nie pisz do mnie "techniku najlepszy" bo jak nawet twoj programista / ty nie umiecie spolszczyc pluginu to szkoda pisać.

Czytanie połowy rzeczy po polsku, a reszte po angielsku nie umila gry. Wy się rozwijacie, naprawiacie, a wprowadzacie aktualizacje gdy jeszcze nie ogarnięte wcześniejsze. I nie nie tylko my mamy zrywki, bo my na routerze na którym są 4 komputery włączone ping osiąga max. 70 na każdym kompie.

409.jpg?7190

Zostanę technikiem na twój serwer minecraft, zrobie cały serwer według twojego pomysłu!
http://www.mpcforum.pl/topic/1486254-zostanę-technikiem-stworzę-serwer-twojego-pomysłu/#entry12589185

Opublikowano

No to zacznijmy od podpunktów :D

1. Na serwerze nie występują lagi - Tylko Ty i Twój brat na to sie skarżyliśćie, napisałem na /say Macie lagi? Każdy odpisał "Nie", tylko Wy we dwoje się na to skarżycie. Nikt Tobie i Twojemu bratu nie potwierdził, że są lagi, bo każdy napisał NIE, NIE MA LAGÓW. Każdy inny może to potwierdzić, tylko Wy macie problemy na tym serwerze, a nikt inny, dziwne co nie? O wszystko się czepiasz :)

2. Bardzo nas to cieszy, że chcesz pomóc ale nie spamując co chwilę tą samą wiadomość "Pomóc, pomóc, pomóc", chyba każdy ma oczy i widzi co napisałeś, więc za spam dostałeś mute na 15 minut. Potem znowu to samo było na helpop, nie mogłem NIC ogarnąć na chacie ze względu na Twój spam na helpop, wiec dałem Ci /tempban na godzinę

3. Powiedz kto Cie wyzywał od ułomnych bo nikt tego nie zauważył I KAŻDY JEDEN GRACZ NA TYM SERWERZE MOŻE TO POTWIERDZIĆ (OPRÓCZ OCZYWIŚCIE TWOJEGO BRATA)

4. Powiedz mi za co musisz płacić? Za klucze do skrzynek płacisz? Nie, bo dropią ze stone. Za smocze EQ płacisz? Nie, bo dropią z graczy, a dlaczego? Bo można wydropić w magicznych skrzyniach ZA DARMOWE KLUCZE ZE STONE. Za pandory płacisz? Nie, ponieważ są rozdawane po 2/1 na wieczór i rano. Za co się w sumie tylko płaci? Za VIP'a i SVIP'a - Nic więcej.

5. Techniku mój najlepszy, wejdz na spigotmc.com i popatrz czy tylko ja miałem problem z kingdoms z najnowszą wersją, czy cała reszta świata też, a dopiero POTEM KOMENTUJ :)

6. Jakie cofki? Nikt się nie skarżył NA COFKI TYLKO I WYŁĄCZNIE TY

7. Od kąd Was nie było na tym serwerze, nie było spamu, ani takich problemów z dwoma żałosnymi graczami, którzy się na niczym nie znają, a wielce chcą pomagać.

Nie pozdrawiam.

Ps. Taki z Ciebie technik, a języka java nawet na najmniejszym poziomie nie umiesz? To brawo

PS. Do innych graczy, zapraszamy na serwer - Sami ocenicie czy są lagi, cofki itd. Czy tylko oto ten szanowny Pan ma te lagi razem z jego bratem, bo nikt sie nie skarży na to, TYLKO I WYŁĄCZNIE ONI WE DWOJE.

Zapraszamy, jest miło i przyjemnie się gra według innych graczy :)

@UP

Dziękujemy za opinie :)

Potrafie jave tylko mi się nie chce pisać.

Kolega który byl zabarany z serwera do krolestwa tez pisal ze ma lagi. Ty mi nie pierdziel ze ludzie lagow nie mają, jak te "nie" pisali tylko twoje vipy.

Było tak /say macie lagi? /ann macie lagi? tak sie zachowuje ktos kto serwer ma?

I pisalem na /helpop zebyscie zmienili plugin, czy trzeba pomoc i zebyscie mi unmute dali bo na 10 dni mi daliscie. Takze nie zmieniaj moich wiadomosci.

Grałem wczoraj na podobnym serwerze jak te twoje krolestwa na ktorym bylo 50 graczy - 0 zrywek. Mnie nie obchodzi czy miales problem z kingsdoms czy nie. Pisałem żebyście zmienili spowrotem,a wy przekrecaliscie i pisaliscie graczą, że plugin wg. mnie dziala.

Nie pisz do mnie "techniku najlepszy" bo jak nawet twoj programista / ty nie umiecie spolszczyc pluginu to szkoda pisać.

Czytanie połowy rzeczy po polsku, a reszte po angielsku nie umila gry. Wy się rozwijacie, naprawiacie, a wprowadzacie aktualizacje gdy jeszcze nie ogarnięte wcześniejsze. I nie nie tylko my mamy zrywki, bo my na routerze na którym są 4 komputery włączone ping osiąga max. 70 na każdym kompie.

Wiec zaczynam znowu od podpunktów :D

1. Potrafisz ale Ci sie nie chce, a wczesniej pisales, ze nie potrafisz.

2. Nikt nie pisał ZE SA LAGI, TYLKO WY WE DWOJE :D Bo, az smiac mi sie chce i innym ludziom, którym wysłałem ten link na serwerze haha

3. No zapytałem na /say czy sa lagi i każdy odpisał, że nie, nie ma lagów, tylko Wy we dwoje, że tak, i jakie moje vipy, jak tylko 3 osoby mają SVIP'a haha

4. Nawaliliscie REDSTONA W SWOJEJ GILDII I WAM KLATKUJE MC - ZAFUNDUJCIE SOBIE LEPSZY KOMPUTER, i nie umiecie odróżnić lagów OD ŚCINEK, KLATEK ;C

5. Nie pisałeś na helpop, A SPAMOWAŁES "POMÓC, POMÓC, POMÓC" - Nie umiesz odróżnić spamu od normalnego PISANIA? - Jeżeli NIKT Z ADMINISTRACJI CI NIE ODPISAŁ, WIEC NIE CHCEMY POMOCY OD OSÓB, KTÓRE SIE CHWALĄ A NIC NIE UMIEJĄ.

6. Dlatego daliśmy CI MUTE NA 15 MINUT - CHYBA NIE UMIESZ ODRÓŻNIAĆ CZASU, to już naprawde z Tobą źle, po mute spamowałeś na helpop, że nie ogarniałem chatu, wiec Ci dałem tempbana na GODZINE

7. Ale sobie graj na innym serwerze, kto Ci zabrania? Ktoś Ci każe grać na naszym? To dobrze, że miałeś 0 zrywek, bardzo się ciesze, może wysłać Ci parametry NASZEJ MASZYNY? Bo N I K O M U NIE L A G U J E N A S E R W E R Z E tylko Tobie i Twojemu bratu, dziwne, co nie ;)

8. Wejdz na spigotmc.com, a następnie znajdź plugin Kingdoms i poczytaj, czy w najnowszej aktualizacji tylko ja miałem problem, czy TEŻ INNI LUDZIE, wiec prosze drogi TECHNIKU nie wmawiaj mi czegoś czego nawet nie było :D Bo jeszcze poźniej wypuścili kolejną aktualizacje po której już wszystko wróciło do normy, więc to nie jest wina ani naszego technika, ani naszej całej administracji, a developerów pluginu Kingdoms, wiec kto nie potrafi wgrać pluginu ten nie potrafi i nie zna się ANI TROCHE NA PLUGINACH, a robi z siebie nie wiadomo kogo :)

9. Ależ Ty przecież jestes najlepszym technikiem, świat sie musi krecic w okoł Ciebie i nikogo po za Tobą nie moze być na tym swiecie

10. Ludzie słuchajcie nie umiemy spolszczyć pluginów, choć prawie wszystkie są spolszczone I SĄ JESZCZE W TRAKCIE SPOLSZCZANIA I POPRAWEK TAM GDZIE SĄ BLEDY - Ale słuchajcie, nie umiemy tego robic

11. Naucz się angielskiego, dlaczego TYLKO TY I TWÓJ BRAT NARZEKACIE, A NIE INNI GRACZE, wytłumacz mi może to, bo to aż smieszne jest :D

12. Aktualizacja była NIBY BEZ BUGÓW, ale wyszło jak wyszło, tragedia się nie stała, bo wszystko wróciło do normy, w jeszcze nowszej aktualizacji :)

13. Tak, tak, tylko Wy macie zrywki, bo nikt nie narzeka i każdy normalnie, przyjemnie spędza czas na serwerze, a Ty tylko spinasz swoją dupke <3

Ludzie, uprzedzam, nie ufajcie temu człowiekowi

Przed chwilą na mój serwer był atak botów, własnie pewnie przez oto tą osobę, która się wymądrza, a gówno potrafi (Nienawidzę takich osób :D). Nawet nie wywaliło serwera, przy ataku botów nie było również lagów, a gracze się smiali i normalnie grali, że to pewnie Kraftowy atakuje botami serwer haha :D

Patrzcie jaki ma honor, atakuje serwer botami haha. Nic Ci ten atak nie daje kolego, każdy normalnie gra bez lagów :D

Serwer stoi ponad miesiąc i nikt do tej pory nie narzekał, dopóki nie wbił on ze swoim bratem <3

PS. Ludzie omijać takich jak on szerokim łukiem :D

A no i dziękuję, że odswieżasz mi temat, bo graczy przybywa :D

Zlewam Cie Kraftowy, pisz co chcesz, nawet Ci nie odpisze, mozesz mi tylko temat odświeżac, spłyn <3

--------------------------------------------------------------------------------------

@Manna;3

Dziekuję za opinię

Co do królestw, była ankieta, pytaliśmy graczy czy mamy wgrać królestwa, wypadło na to, że tak, nie wiem jak wyjdzie z tymi królestwami, ale jeżeli nie, to wrócimy do klasycznych gildii.

Na wersje 1.9.x i wzwyż można wgrać plugin, który umożliwi walkę taką co jest na niższych wersjach, ale nad tym jeszcze pomyślimy i również zrobimy ankietę.

Jeszcze raz dziękuję za opinię :D

--------------------------------------------------------------------------------------

PS. Zapraszamy wszystkich na serwer, każdemu się przyjemnie gra, każdy mile spędza czas na serwerze i nikt nie narzeka :)

Opublikowano

Co k***a? Bo teraz już przesadziłeś.

Sprawdz Ip botów i moje cymbale.

Już na twoj serwer nie wejde nie zamierzam wchodzić. Ktoś jest ślepy że piszesz kolorami?

My mamy zrywki? Ciekawe na innych serwerach daje redstona 3x więcej 0 twoich "zrywek"

Rozpłacz się z powodu mojej opini na temat tego żałosnego serwera i super zabezpieczony jest skoro masz ataki botów.

Chciałeś opini, dostałeś.

Nie pisz w podpunktach bo to jest żałosne.

Jak się gra na PL serwerze to ma być polskie a jak na EN to angielskie... chyba wiadome? Typ z mojego królestwa też pisał, że lagi go nie bierzesz pod uwagę? Gram teraz z nim na innym serwerze jest 100% lepiej

409.jpg?7190

Opublikowano

Co k***a? Bo teraz już przesadziłeś.

Sprawdz Ip botów i moje cymbale.

Już na twoj serwer nie wejde nie zamierzam wchodzić. Ktoś jest ślepy że piszesz kolorami?

My mamy zrywki? Ciekawe na innych serwerach daje redstona 3x więcej 0 twoich "zrywek"

Rozpłacz się z powodu mojej opini na temat tego żałosnego serwera i super zabezpieczony jest skoro masz ataki botów.

Chciałeś opini, dostałeś.

Nie pisz w podpunktach bo to jest żałosne.

Jak się gra na PL serwerze to ma być polskie a jak na EN to angielskie... chyba wiadome? Typ z mojego królestwa też pisał, że lagi go nie bierzesz pod uwagę? Gram teraz z nim na innym serwerze jest 100% lepiej

Patrzcie, w pierwszym swoim poscie napisal, że my go wyzywamy, chyba na odwrót "cymbale" haha

Tylko, że IP botów jest rózne, znawco, techniku :D Piszę kolorami, bo nic nie rozumiesz :* <3

Ale nikt Ciebie nie potrzebuje na tym serwerze, ani ja ani inni gracze :)

No tylko Wy macie zrywki, inni dają w uuuj redstona i jakos nie narzekają, tylko Wy we dwoje, to jest dopiero dziwne :D

No jest wlasnie super zabezpieczony, bo max 5 botów weszlo, wyszło, potem znowu max 5 botów weszlo i wlączylo sie zabezpieczenie <3

No chciałem, bo mi Twoja opinia lezy, wazne ze inni maja spoko opinie, tylko Ty masz bol dupy

No jak sie gra na PL serwerze to ma byc po Polsku i jest juz prawie wszystko, reszta jest w trakcie spolszczania.

PS. Wejdz na spigot.mc, poszukaj kingdoms i napisz mi co tam jest napisane, ile % można spolszczyc :* <3

Kaczoperek pisał ze ma lagi? Jakos sie go pytalismy rano i mowił, że nie było wtedy, ani teraz :*

Tylko Wy we dwoje macie lagi, nikt wiecej <3

Prawda nabardziej boli, co nie? :*

Zleeeeewam Cie Kraftowy, pisz co chcesz, nawet Ci nie odpisze, mozesz mi tylko temat odświeżac, spłyn <3

Opublikowano

To czemu mi odpisałeś?
Ciekawe. Nikt nie jest ślepy.

Przed chwilą dostałem bana bo wszedłem po kolege żeby poszedł ze mną na inny serwer, wiedział jaki.

Powód bana: Nie piszemy o innych serwerach.

Śmieszny jesteś, prawie wszystko?? Hahha Weź błagam nie pisz już więcej bzdur.

Lagi mam Gta V na ultra - powodzenia. Słaby komputer xDDD Padam ze śmiechu.

409.jpg?7190

Opublikowano

To czemu mi odpisałeś?

Ciekawe. Nikt nie jest ślepy.

Przed chwilą dostałem bana bo wszedłem po kolege żeby poszedł ze mną na inny serwer, wiedział jaki.

Powód bana: Nie piszemy o innych serwerach.

Śmieszny jesteś, prawie wszystko?? Hahha Weź błagam nie pisz już więcej bzdur.

Lagi mam Gta V na ultra - powodzenia. Słaby komputer xDDD Padam ze śmiechu.

Z Tobą naprawde cos jest nie tak hahah :D

Ale zawsze znajdzie się ten jeden hejt <3 Kochaaam

Najwidoczniej slaby jak redstone Ci klatkuje xD

<3

PS. Zapraszamy wszystkich na serwer, każdemu się przyjemnie gra, każdy mile spędza czas na serwerze i nikt nie narzeka :D

Opublikowano

Witam, pograłem chwilę na serwerze, a więc się wypowiem.

Uwaga napisane dużą czcionką (specjalnie dla właściciela)!

Na serwerze panują tak zwane, jak to się właściciel wyraził: ścinki (czyt. lagi), serwer co chwilę się resetuje, bądź administracja sama go resetuje, po to aby wgrać tak zwany "update pluginu" - nie zwracając już większej uwagi na to, że po owym nieudanym updacie znikają rzeczy, które zdobyło się przed tym resetem. Grałem na kilkunastu serwerach, na których bywało po 500 graczy - nie było żadnych lagów, czy to był serwer skyblock, czy też survival z redstonem czy też bez (skoro już właściciel do redstone się powołuje), aczkolwiek właściciel zaprzecza i nic nie chce robić w tym kierunku, pomimo że osoby trzecie również piszą, że na serwerze są lagi. Właściciel po prostu na to zlewa, prowadzi ten serwer do jak najgorszej postaci nie zważając na opinię graczy, a wręcz bardzo go boli jakaś gorsza opinia o serwerze. Jak gracze mają napisać, że są lagi, skoro od razu będzie: /mute, /kick, /tempban, /ban?

Na serwerze występują tak zwane: "mikropłatności", a tak naprawdę jest to serwer typu: "płać, aby wygrać". Osoby z normalnym ekwupinkiem mają marne szanse, a wręcz żadnych szans nie mają z osobą, która zapłaciła, aby wygrać, skoro zrobiliście takie mikropłatności to zróbcie od razu płatne wejście na serwer, który jest beznadziejny. Nie radzę ufać właścicielowi. Na serwerze gra mała ilość osób, która pewnie denerwowała/denerwuje się przez stratę rzeczy oraz utratę gildii po przez tzw. "restarty".

Nie dziwię się reakcji gracza powyżej, który nie daje się oczerniać (oskarżenia odn. ataku botów, zapewne właściciel oskarży również o to mnie - śmieszne). Wypowiedział się negatywnie o tym serwerze, tak jak ja zrobiłem to teraz. Sama taka odpowiedź właściciela na negatywne opinie musi coś o nim świadczyć.

Pewnie i tak właściciel odpisze na ten post i napisze: "Zapraszam na najgorszy serwer minecraft'a".

To wszystko, co chciałem napisać dla graczy, którzy chcą normalnie pograć.

Opublikowano

­Nie polecam choćby nawet po czcionce, którą podejżewam właściciel pisze i oskarżeniach kierowanych w stronę @Kraftowy że mu atakuje botami serwer.

Byłem przed chwilą na tym serwerze - występują lagi (Szczególnie na spawnie), serwer jest można powiedzieć w ogóle nie ogarnięty, a jest otwarty... można powiedzieć, że jest zamknięty - dużo mu do prawidłowego działania brakuje, jak i poziom administracji jest poniżej jakiej kolwiek krytyki.

» Zostanę technikiem serwera minecraft / stworzę twój serwer (Klik) «

» Wykonam pliki serwerowe do minecraft  «

» Pomagam w różnych sprawach «

<>~~~~~~~~~~~~<> Kontakt <>~~~~~~~~~~~~<>
» Wyślij do mnie Prywatną Wiadomość (PW) «

Opublikowano

Przenoszę do kosza, ale nie będziesz miał możliwości stworzenia nowego tematu tylko przez to, że ktoś wyraził negatywną opinię o serwerze

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...