Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie odnoście turniejów, kluczy hexa oraz drogich postaci

Kyosha

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie. Jakiś czas temu po długiej przerwie powróciłem do gry w LoLa. Kilka rzeczy niezwykle mnie nurtuje i dlatego właśnie kieruję do Was dwa pierwsze pytania, trzecie zaś jest z czystej ciekawości ;)

1. Dlaczego nie wypadają mi klucze Hexatech ? Zagrałem już 7 gier 3 różnymi postaciami (wszystkie posiadam) i nie wypadł mi żaden klucz / fragment klucza. Od czego to zależy? jak często dropi Wam klucz a jak często skrzynka? Czy jeśli np grając morganą klucz i skrzynka już wydropią, to czy nadal grając tą postacią jest możliwość wydropienia klucza / skrzynki / fragmentu klucza?

2. Dlaczego co drugi 5 lvl (dokładnie - 5 lvl. sprawdzałem na lolnexus) posiada postacie takie jak kha, rengar, ekko, azir czy yasuo? Coś mnie ominęło?

3. Jest jakiś program, na którym rozgrywane są codzienne turnieje ? Chodzi mi tutaj o walkę 5vs5 i zwykłą zabawę. Kiedyś był taki program, który organizował turnieje codziennie o 18 dla graczy under 30, bronze - gold, plat +.

Z góry dziękuję za odpowiedzi i pozdrawiam ;)

r9n9FM7.jpg

Opublikowano

1. Skrzynkę możesz dropnąć 1 na 1 championa w sezonie. Czyli w sezonie 6 na np. Yasuo możesz dropnąć tylko 1 skrzynkę. Co do kluczy dropią niezależnie. Z każdym kolejnym % na klucz maleje. % Resetuje sie co jakiś miesiąc.

2. Kupili RP/ maja z warsztatu hextech/ rotacja

3. Z tego co sie orientuje to nie ma ale pewności nie mam.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Witam serdecznie. Jakiś czas temu po długiej przerwie powróciłem do gry w LoLa. Kilka rzeczy niezwykle mnie nurtuje i dlatego właśnie kieruję do Was dwa pierwsze pytania, trzecie zaś jest z czystej ciekawości ;)

1. Dlaczego nie wypadają mi klucze Hexatech ? Zagrałem już 7 gier 3 różnymi postaciami (wszystkie posiadam) i nie wypadł mi żaden klucz / fragment klucza. Od czego to zależy? jak często dropi Wam klucz a jak często skrzynka? Czy jeśli np grając morganą klucz i skrzynka już wydropią, to czy nadal grając tą postacią jest możliwość wydropienia klucza / skrzynki / fragmentu klucza?

2. Dlaczego co drugi 5 lvl (dokładnie - 5 lvl. sprawdzałem na lolnexus) posiada postacie takie jak kha, rengar, ekko, azir czy yasuo? Coś mnie ominęło?

3. Jest jakiś program, na którym rozgrywane są codzienne turnieje ? Chodzi mi tutaj o walkę 5vs5 i zwykłą zabawę. Kiedyś był taki program, który organizował turnieje codziennie o 18 dla graczy under 30, bronze - gold, plat +.

Z góry dziękuję za odpowiedzi i pozdrawiam ;)

1. Ktoś z Twojej druzyny musi otrzymać ocenę S na postaci

2. No kiedys wprowadzono możliwość zakupu RP

3. NW

sygna.png

Opublikowano

Prawdopodobnie byl to blad, bo jak sie sprawdza na jakichs lolnexusach to nie zawsze pokazuje odpowiedni lvl. Poza tym jest rotacja, ale obowiazuje ona od lvl 10+

Stronki z turniejami ktore sponsoruje Rito;

http://events.eune.leagueoflegends.com/

osobne reszta;

topgaming.eu

esl

faceit

battle of glory

pwnwin

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Jestem przekonany, że gracze Ci nie ładowali RP.

Czy jest możliwe, że dostali w skrzynkach te championy? Np ja, kiedy dostałem darmowe skrzynki (2 dla ścisłości) trafiłem fragment ashe oraz tristany oraz fragmenty skinów do ashe i fiddla. Jak widać wszystko z "niskiej półki". Naprawdę ludzie mają aż takie szczęście, że trafiają fragmenty tych "lepszych" bohaterów?

r9n9FM7.jpg

Opublikowano

Jestem przekonany, że gracze Ci nie ładowali RP.

Czy jest możliwe, że dostali w skrzynkach te championy? Np ja, kiedy dostałem darmowe skrzynki (2 dla ścisłości) trafiłem fragment ashe oraz tristany oraz fragmenty skinów do ashe i fiddla. Jak widać wszystko z "niskiej półki". Naprawdę ludzie mają aż takie szczęście, że trafiają fragmenty tych "lepszych" bohaterów?

Jest jeszcze możliwość, że są to konta założone kawałek czasu temu, a wtedy były RP za osiągnięcie 5 poziomu. Wtedy doładowanie do 975 to kwestia 20, czy nawet 10 zł. I oczywiście rotacja.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

1. HAHAHAHA, Ziomek, ja rozegrałem CZTERDZIESCI k***a gier, i dopiero wczoraj mi wydropił jeden fragment, c**j wie o co chodzi. Teraz znowu 7 pykałem i nic, c**j wi o co w tym gównie biega.
2. Na 5 levelu dostajesz dwie darmowy skrzynki (zamiast 400 rp na trzecim) i im dropi po prostu.
3. Masa tego jest, sa goł4lolki, faceit, ESL, PGL i masa innych.

Opublikowano

Podczas otwierania skrzyni po wyborze jednej rzeczy (a są chyba 3) znaleziono mi grę. Po anulowaniu kolejki kolejnych rzeczy ze skrzyni nie dostałem. wtf?

r9n9FM7.jpg

Opublikowano

Z normalnych skrzyń dostajesz jedna, jak masz farta to dwie rzeczy. Sama skórka, sam skin, albo skin+ gemstone. Ewentualnie trochę esencji i ikonka, lub ward i esencja

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...