Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ile wyniesie koszt tatuażu

Saens

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Myslalem nad takim tatuażem

https://www.google.pl/search?q=Tatuaż+las&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiMhuq479rNAhXkKJoKHXTDAvwQ_AUICQ#imgrc=kYvUQZcJPvDtMM%3A

Który mi się mocno spodobał i mam pytanie ile wyniesie zrobienia takiego tatuażu?

:ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja:

:ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja:

Opublikowano

Jeżeli chcesz zrobić sobie tatuaż to w pierwszej kolejności nie kieruj się ceną, bo to jednak decyzja na całe życie (no już tam nie wnikam w możliwość usuwania laserowego czy innego) byś potem nie żałował, że masz c*****y tatuaż, bo przyżydziłeś i poszedłeś do taniego studia.

Odnośnie ceny. W dobrej jakości studiu tatuaż od łokcia do nadgarstka to już okolice 1000zł

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

Tak jak up, chcesz gówno zapłacisz 200zł, w dobrym studiu dasz ze 1000zł 

#LenovoLegion Team

Opublikowano

Tatuażów nie powinno robić się w miejscach widocznych, bo później możesz mieć problem znajść pracę.

Cena myślę ze od 200 się zacznie w jakimś małym studiu, natomiast coś z dobrą opinią to pewnie ze 300.

Opublikowano

Jest strasznie dużo szczegółów, ale to też zależy od tatuażysty.

Myślę, że ok. 500zł

Jednostka Centralna: Karta Graficzna: MSI GeForce GTX 1050 Ti GAMING X | Procesor: Intel i3-7100 3.90Ghz | RAM: 8GB

Opublikowano

Dziękuje za odpowiedzi :)  można zamknąć

:ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja:

:ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja:

Opublikowano

Tatuażów nie powinno robić się w miejscach widocznych, bo później możesz mieć problem znajść pracę.

Cena myślę ze od 200 się zacznie w jakimś małym studiu, natomiast coś z dobrą opinią to pewnie ze 300.

Nie te czasy żeby z tatuażem ciężko znajść pracę.

Opublikowano

Cena zależy od studia jak ci zależy żeby było zrobiony dobry tatuaż czytaj opinie. Sądzę że koszt wyniesie 600 zł, jeżeli chcesz tanio i dobrze szukaj ofert na Gruponie - tam czasami są takie oferty.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Wszystko zależy od studia, to po pierwsze. 

Po drugie, ważne jest jak ma wyglądać dokładnie wybrany tatuaż przez Ciebie. Dużo cieniowania - jest droższy. 

Niech Ci tutaj nikt nie piszę ile mniej więcej tylko sam idź i się spytaj. :) 

Opublikowano

Robiłem identyczny tatuaż zapłaciłem 450 zł za duży tatuaż na całym przedramieniu, mam go ładnie wycieniowanego, mi się podoba i innym też, w innym studio chcieli o raz więcej, pewnie bym miał go jeszcze bardziej ładnie zrobionego ale zapisy były na następny rok ;') 

<p>.

Opublikowano

Pamietaj,że robiąc tatuaż kieruj się umiejętnościami artysty a nie ceną..  zostanie to z toba do konca zycia temu warto po przegladac rozne profile i prace danych tatuatorów 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...