Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukiwany Sponsor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, jako że kończę robić projekt poszukuję osoby, która zdołała by go sfinansować.

Nie będę się tutaj rozpisywał kim jestem itd. Jeżeli kogoś to będzie interesowało opowiem wam o mnie na gg bądź pw.

Co oferuję ?

- Stabilny Projekt,

- Pliki skończone w 90%

- Serwer Medium 

- Autorskie Pomysły / Wykonania

- Oryginalność projektu

- Wiele czasu 

Czego oczekuje ?

- Reklamy ( Duża miara )

- Grafika (Prezentacje zakupiłem)

- Dedyka

- Hostingów

- DOmeny

- Więcej gg.

Opiszę projekt jak i przedstawię ofertę na gg jeżeli ktoś napiszę. Pozdrawiam Najdal

Kontakt

gg: 58493571

Opublikowano

Hej, jako że kończę robić projekt poszukuję osoby, która zdołała by go sfinansować.

Nie będę się tutaj rozpisywał kim jestem itd. Jeżeli kogoś to będzie interesowało opowiem wam o mnie na gg bądź pw.

Co oferuję ?

- Stabilny Projekt,

- Pliki skończone w 90%

- Serwer Medium 

- Oryginalność projektu

- Wiele czasu 

Czego oferuję ?

- Reklamy ( Duża miara )

- Dedyka

- Hostingów

- DOmeny

- Więcej gg.

Opiszę projekt jak i przedstawię ofertę na gg jeżeli ktoś napiszę. Pozdrawiam Najdal

Kontakt

Chyba się pomyliłeś, zamiast oczekuje drugi raz oferuje. ;p

Polecam.

Opublikowano

Co oferuję ?

- Stabilny Projekt,

- Pliki skończone w 90%

- Serwer Medium 

- Oryginalność projektu

- Wiele czasu 

Czego oferuję ?

- Reklamy ( Duża miara )

- Dedyka

- Hostingów

- DOmeny

- Więcej gg.

Kontakt

Chyba się pomyliłeś, zamiast oczekuje drugi raz oferuje. ;p

Polecam.

Dzięki za zwrócenie uwagi :D 

Dzięki, oferta nadal aktualna !

Opublikowano

Polecam projekt, ponieważ zajmują się nim odpowiednie osoby, które nie dopuszczą do tego, aby szybko padł.

Team może zaoferować od siebie pełen profesjonalizm oraz racjonalne podejście do wszystkiego co związane jest z serwerem

Opublikowano

serwer stoi na plikach castiosa NA KTORE NIE MAJA ZGODY i robi go nexus

aha, jak wstawię prezentacjie kiedyś tam to zobaczysz czy tam castiosa widzisz, poza tym mam zgode i nie jestem nexusem i mogę je wrzucic na te forum jak inne gówna :)

jak sponsor to tylko kretowski (kombajnik) na mpc

Jakiś kontakt ? :)

Szukaj --> wpisujesz kombajnik --> Szukaj w sekcji użytkownicy --> klikasz na nick kombajnik --> wysyłasz prywatną wiadomość.

Taki mini tut.

Dla leni:

http://www.mpcforum.pl/user/177317-kombajnik/

ewentualnie też można @kombajnik

xD

Oks dzięki :D

Opublikowano

Witam , sponsorowałem Ascanisa, ale szybko urwałem kontakt z powodu złego zachowania, u mnie wystarczy jedna wpadka i koniec współpracy :) .. 

I tak jak piszesz Ascanis prowadzi  Nexus aka Najdal. 

Więc nie bedę pisał czy polecam czy nie polecam , ale ja już sie przekonałem jaką osobą jest osoba która tworzy Ascanisa.

Dziękuję 

No aby nie było blokada poszła wszędzie :  FB , GG , FORUM :) ,a pisze to po to bo wiem, że zaraz taka wiadomosć będzie istnieć ;)

PS: Wiadomosc do teamu Ascanis ,, mam na sprzedasz całą grafikę Ascanis będziecie zainteresowani pisać PW na forum. 

Sb5ARXs.png

Opublikowano

Gdybyś się ogarnął, głównie chodzi mi tutaj o Twoje zachowanie wobec innych, wtedy mógłbym Cię polecić. 
Liczę na to, że weźmiesz to do Siebie i poprawisz się w stosunku do innych osób które Ci pomagały osiągnąć cel.
Na razie neutral. 

Opublikowano

Witam , sponsorowałem Ascanisa, ale szybko urwałem kontakt z powodu złego zachowania, u mnie wystarczy jedna wpadka i koniec współpracy :) .. 

I tak jak piszesz Ascanis prowadzi  Nexus aka Najdal. 

Więc nie bedę pisał czy polecam czy nie polecam , ale ja już sie przekonałem jaką osobą jest osoba która tworzy Ascanisa.

Dziękuję 

No aby nie było blokada poszła wszędzie :  FB , GG , FORUM :) ,a pisze to po to bo wiem, że zaraz taka wiadomosć będzie istnieć ;)

PS: Wiadomosc do teamu Ascanis ,, mam na sprzedasz całą grafikę Ascanis będziecie zainteresowani pisać PW na forum. 

Wiesz dlaczego to napisałem, całkiem inaczej się dogadywaliśmy ;) Co potwierdziłeś poza tym mam całe screeny z naszych rozmów.

Gdybyś się ogarnął, głównie chodzi mi tutaj o Twoje zachowanie wobec innych, wtedy mógłbym Cię polecić. 

Liczę na to, że weźmiesz to do Siebie i poprawisz się w stosunku do innych osób które Ci pomagały osiągnąć cel.

Na razie neutral. 

Wezmę to do siebie. Dzięki za szczerość, ale niestety te osoby i tak potem mnie olewały co skutkowało zawieszenie serwera. Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...