Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukiwany Technik!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na początku się przedstawię, nazywam się Maciek i jestem z województwa Dolnośląskiego.
Poszukuje Technika, nie szukam osób które nic nie potrafią.
Może przedstawię co oczekuje od technika i co oferuje:
Oferuje : 
-% z IS
-Strone WWW 
-Forum Serwera ( Forum całe ja zrobię )

-Domeny

-Maszyna z OVH/Hosteam ( Tutaj to zależy jeszcze się zastanowię ) 

-Reklame

-Grafike

-Mapy autorskie
Oczekuje od technika : 
- Żeby był obeznany w tym co robi.. Nie chce osób które nic nie potrafią.

-Musi posiadać swojego VPS'a, miałem dużo przypadków gdzie kupowałem VPS'a i ktoś sie na nim bawił a nic nie potrafił zrobić.

-TeamSpeak3 
-GG
Kontakt do mnie : 
GG : 
57479059
Pierw piszesz na GG później rozmawiamy na Ts3.
Kilka słów końcowych, nie poszukuje jakiegoś bardzo uzdolnionego technika który potrafi wszystko zrobić, tylko żeby znał się chociaż w jakimś stopniu żeby potrafił zrobić podstawowe rzeczy nie mówię tu o jakiś autorskich. 
Mam nadzieje że ktos normalny się znajdzie, ostrzegam! jeżeli myślisz że nic nie będziesz potrafił i Cie przyjme to się mylisz. 
Nie interesuje mnie gadka typu : Kupie VPS'a jutro ale weź ty mi dzisiaj daj swojego bo nie moge przelewu zrobic. Takie coś też mnie nie interesuje bądź pewny że VPS"a musisz sobie sam kupić. VPS to są grosze jeżeli nie masz na niego pieniędzy to raczej nie nadajesz się na to stanowisko.. Najlepiej jakieś projekty skończone jak by się zgłaszały to by było najlepiej :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...