Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

vServer pod ts3 na 60slot

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale musisz posiadać licencję aby mieć serwer powyżej 32 slotów.

Opublikowano

Na serwer klanowy jak kupi vps'a to npl dostanie bez problemu :P

Edit:

@Eterprime

Na tym forum ich nie brakuje .

Opublikowano

Na serwer klanowy jak kupi vps'a to npl dostanie bez problemu :P

Oczywista oczywistość tylko jeżeli jest zielony w tych tematach to będzie musiał poczytać parę poradników.

Opublikowano

Jeżeli jest to TS klanowy to pewnie Hosteam będzie oferował najniższe pingi dla ludzi z Polski.

Blazinga z 5 euro bym nie polecał gdyż nawet oni na własnej stronie piszą że dopiero od 10 euro, usługi działają na najlepszej jakości maszynach.

Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz  | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB 

Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB

Opublikowano

Zerknij na VPS KVM Game Pro w mojej ofercie https://lvlup.pro/oferta/vps-kvm-game-pro/
Możesz wziąć na próbę za 14,90zł na 14dni. Bardzo stabilnie i najlepsza ochrona DDoS w tej cenie jaką znajdziesz. Nie musisz się bać wtedy dzieci ze stresserami.

Ten pakiet 2GB RAM pociągnie 200 slotów bez problemu, sam na takim VPS mam ponad 1000 slotów i jest ok.

Opublikowano

Zerknij na VPS KVM Game Pro w mojej ofercie https://lvlup.pro/oferta/vps-kvm-game-pro/

Możesz wziąć na próbę za 14,90zł na 14dni. Bardzo stabilnie i najlepsza ochrona DDoS w tej cenie jaką znajdziesz. Nie musisz się bać wtedy dzieci ze stresserami.

Ten pakiet 2GB RAM pociągnie 200 slotów bez problemu, sam na takim VPS mam ponad 1000 slotów i jest ok.

Mam pytanie vps pro uciagnie serwer teamspeak + pare nascie sinusbotow?

Do gry nie wszedłem na moment, i nie, nie wszedłem dla monet

Wiem to, gdy tęsknie za domem, i kiedy pędzę na koniec Do gry nie wszedłem na moment, i nie, nie wszedłem dla monet

Wiem to, gdy tęsknie za domem, i kiedy pędzę na koniec 

Opublikowano

Bez problemu.

Ile taki serwer teamspeak przy 60-ciu slotach by potrzebował RAM-u procka itp?

bardzo mało.. poważnie znikome zasoby.

Opublikowano

Bez problemu.

Ile taki serwer teamspeak przy 60-ciu slotach by potrzebował RAM-u procka itp?

bardzo mało.. poważnie znikome zasoby.

Uświadomiłem sobie, że bez potrzeby kupiłem VPS-a 12GB RAM-u w poprzednim miesiącu :D

Opublikowano

O kurcze :D gdzie takiego kupiłeś?

W Host-Unlimited, OpenVZ

Nie widzę w ich ofercie vpsów z 12GB ramu :/ Podlinkujesz?

Opublikowano

Heh, sam to zauważyłem, jest to tym spowodowane, że gdy ja wykupowałem VPS-a to pomiędzy 4GB a 16GB było jeszcze 12, albo zamiast tego 16 było 12, już nie pamiętam :p

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Polecam mintshost.pl/clientarea.php nie jest to coś doskonałego ale jak na klanowy starczy za 18 zł na miech a jeżeli chodzi o licencje takową można pobrać na internecie za darmo oczywiście crack ale co się przejmować tym ogólnie to teamspeak nawet z tym nic nie robi.Chyba ,że cie ktoś zgłosi jeżeli masz jakieś problemy pisz pw pomogę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...