Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziwne pytanie o czereśniach

cola!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema nazbierałem parę czereśni (przedtem zbierałem i było parę robaczywych) i zalałem je wodą. Parę pływa po powierzchni wody. Może to oznaczać że te co wypłynęły są robaczywe bo dostało się do nich powietre kiedy robak wchodził czy jak tam inaczej być może

Opublikowano

Siema nazbierałem parę czereśni (przedtem zbierałem i było parę robaczywych) i zalałem je wodą. Parę pływa po powierzchni wody. Może to oznaczać że te co wypłynęły są robaczywe bo dostało się do nich powietre kiedy robak wchodził czy jak tam inaczej być może

Te na powierzchni są jadalne,te na dole są złe. Są pod wodą dlatego że robak jest ciężki i sciąga je na dół

ODRADZAM GRE NA AntarisIE !!!

NAJGORSZA ADMINISTRACJA  I MILION BUGÓW

TYLKO TUTAJ <3

Opublikowano

Teraz pozbieraj te czereśnie z wody i zjedz, dla lepszego trawienia popij jeszcze wodą. Efekty możesz opisać potem. ;) 

Czereśnie zalewa się ciepłą woda, robaki wyłażą i można sobie je spokojnie zjeść jak nie lubisz z wkładką mięsną. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Dobra przekroiłem 1 z góry 1 z dołu. I ta co była na górze byla zgnila w srodku widicznie robak juz wylazl. Te co byly na dole to twarde i zdrowe

Opublikowano

robaki wyłażą i można sobie je spokojnie zjeść

Po co jeść samego robaka, jeśli można z czereśnią?

Opublikowano

Jak lubi to może sobie nawet je doprawiać przyprawami, będą smaczniejsze od czereśni. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...