Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z clientem Vesteris

Arethis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mogę prosić o jakiś normalny link do pobrania clienta serwera metin2 "Vesteris" ?

Ten cały download z mega i z dysku gogle mi nie działa, tzn działa do około 20-40% po czym przerywa mi go jest napisane czy chcę pobierać od nowa, i tak w kółko.. Człowiek po ponad 2-óch latach chce wrócić do tej oldschoolowej gierki w którą zaczął grać w latach gimnazjum jakieś 7 lat temu no to na przekór nie można wejść na serwer który mi spasował >_<
Także moja prośba - jeśli jest taka możliwość proszę o clienta do pobrania z jakiejś typowej stronki która będzie działać, chyba że potraficie coś zaradzić na to, że przy pobieraniu z MEGA przy około 20-30% jest napisane że jakiś tam dysk jest pełny i takie tam pierdoły (porobiłem konta, pobrałem programy te MEGA NZ i nic nie pomaga) a natomiast z dysku gogle zacina się przy około 30-40% i trzeba pobierać od nowa, zeświruję zaraz ^^

Liczę na pomoc, pozdrawiam

League of Legends: PayForDeath

Opublikowano

A próbowałeś może pobrać patcher, ten plik niżej co ma koło 5 mb i nim odpalić żeby ściągało grę?

'You are the reason for my smile, You are the reason for my success, You are the reason for my good behavior to others, You are the reason for everything good in me'

Opublikowano

Nie próbowałem, po prostu tak dawno w niego nie grałem, że nie sądziłem iż takie bajery już są na prywatnych serwerach - pomyślałem żeby pograć w metina to potrzeba clienta a nie "patchery" :D

Teraz działa, dziękuję za pomoc i proszę o zakminięcie.

League of Legends: PayForDeath

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...