Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć! Na początek, nie widziałem gdzie dać taki temat... dałem go tutaj, ponieważ nie dotyczy to konkretnej gry. Proszę mnie uświadomić gdzie pisać takie tematy.

Moje pytanie to... W co zagrać? Najlepiej jakaś darmówka z fajną grafiką, ewentualnie jakaś gra płatna, ale grafa też musi być dobra.

W co grałem?

1. Gta V - online grałem, ale dostałem ban na miesiąc, więc nie gram. Odpada.

2. Wiedźmin - gra była super, szkoda że taka krótka (wiem, była długa, ale godziny baaardzo szybko przy niej leciały).

3. Minecraft- ogarniam właśnie jakiś serwer, ale nie chce mi się być tam 12 godzin dziennie, nie mam co tam robić.

4. Need For Speed - posiadam 2015 + kierownicę (Logitech G29). Gram co jakiś czas, ale też za długo nie ma co.

5. Overwatch - gra świetna, też gram, ale nudzi się, jak gra się kilka godzin pod rząd. CS z góry odpada, znudził mi się po 30 minutach grania.

6. League Of Legends - grałem, grałem i grałem. Ale teraz jakoś... nie chce mi się. Może kiedyś wrócę.

7. Nostale - No, chciałbym coś podobnego. Fajnie, że masz tyle różnych skilli (umiejętności, 8 kart po 10 skilli to 80 umiejętności +  jeszcze podstawowa postać. Grafika całkiem mi się podoba. Na PL'u nie gram, jakoś nudno mi się zrobiło. Na Nostale4DE (prywatny) dostałem dzisiaj bana (bocik, nudno tak expić przez 2-3 godziny 1 lvl na sp4, bo 5-8 nie ma skilli) i czekam na jakiś fajny priv. Mogła by być gra podobna do tej.

8. Elsword - No, niby podobny do nostale. Max lvl osiągnięty, jakoś nie ma co robić.

9. Simcity - pobiera się, tak sobie pogram, bo bardzo mi się nudzi ;[.

10. World Of Tanks - Pobieram! Zobaczę jak się gra, i ocenię czy Mi się spodoba.

I tutaj teraz, szukam w co zagrać. Najlepsza darmówka, ale jakaś (co da się kupić w sklepie, bo pobieranie u 1 GB trwa około 2-4 godziny) gra płatna, też by się nadała. Platforma? Najlepiej komputer, bo pójdzie mi każda gra, ale PS4 też może być.

@Edit

Znalazłem na originie titanfalla (mam go też na płytce) i takie pytanie, dużo osób gra? OP pobrać? Ostatnio, na kompie (starym) zwalił mi się, więc prawie grać nie mogłem.

Daj lajka! Nic to nie kosztuje, ale bardzo tego potrzebuje!

d9xa4.png

10 | 25 | 50 | 75 | 100 | 250 | 500 | 1000

Kliknij w obrazek! Zobacz nasz serwer!

Chcesz abym zobaczył? Napisz @Notrax3

Opublikowano

Jakie gry lubisz ?

Takie w których robisz co chcesz ? Czy może gra jest już zaplanowana i robisz to co Ci każe gra.

Mi do gustu przypadły tytuły:

• Terraria
  • CS:GO
  • Payday 2
  • Lead 4 Dead 2
  • Euro Truck 2

Jeżeli dopiszesz jakie gry lubisz, to edytuje mój post, i dodam gry.

Opublikowano
@TermalQ™

Lubię gry... sam nie wiem jakie lubię.

CS:GO - naprawdę... nie spodobał mi się :| Gram jednym noobem, z noobską bronią.

Terraria -za słaba grafika

Jakie gry lubię?

Musi być dobra grafika. (Im lepsza tym lepiej)

Może być to gra w której robię co chcę (w minecraft akurat podoba mi się redstone) i mogę trochę pomyśleć.

A równie dobrze, może być taka zaplanowana, najlepiej z jakimiś wyborami (tzn. jak w Wiedźminie)

Może być to też ściganka (wyścigowa) ale - z obsługą kierownicy (Logitech G29)

Coś bardzo podobnego do Nostale mogło by być. Jedynie nie elsword- grałem, bardzo fajny - ale max. lvl osiągnięty.

W Metina grałem... jest jakiś serwer easy teraz?

Może być to gra Singleplayer, lub multiplayer typu Nostale (nie, aby każdy klepał cię w otwartym świecie) Najlepiej jakby był to właśnie otwarty świat, może być to gra MMO-RPG z bardzo duża ilością skilli.

Opłaca się pobierać titanfall? Bo tak mam na originie.

d9xa4.png

Opublikowano

@Notrax3

Wyścigowe powiadasz. Z takich lepszych gier wyścigowych:

- The Crew ( raz był jakaś aktualizacja i coś tam zmieniali, po aktualizacji nie grałem, ale przed aktualizacją była przyjemna)

A to gry w które mi się dobrze grało

- Test drive unlimited (zwłaszcza I odsłona)

A symulatory ?

- Euro Truck Simulator

- Symulator Farmy 11/13/15

A z metina serwer, to teraz ma Bari się przyjemnie gra (max 175 lvl, dużo rzeczy do zrobienia), i Antaris (medium)  :) oficjalny serwer MPC Forum.

Opublikowano

@TermalQ™

TheCrew mam na PS4, na padzie.. jakoś tak się gra. Kierki nie da się podłączyć pod ps4 (nie jest kompatybilna z tą grą)

A, jak się chce zagrać na tych prywatnych serwach, to muszę pobierać launcher do każdego oddzielnego [...] czy mogę jakoś zmieniać?

Znasz jeszcze jakieś gry, w klikacie Anime, podobne do Elsword / Nostale?

d9xa4.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...