Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam budowniczych oraz moderatorów na powstający serwer gildie

LisieckiPuchaty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć! Jestem Nelen, mam 18 lat i zamierzam wystartować z nowym serwerem Minecraft.

Środki na to mam, więc mocna maszyna dedykowana będzie pilnowała aby na takim serwerze nie gościł żaden lag, a sam serwer mógł być nazywany dobrym dużym serwerem publicznym.

Sprawy techniczne takie jak: pluginy czy administracja nad serwerem dedykowanym jak i poprawnym działaniem serwera, nie potrzebują dodatkowej pomocy.

Chciałbym abyś to ty zaciągnął się do ekipy, i razem ze mną budował ten serwer.
Serwer będzie nowym serwerem "Gildie".

Oferuję:

• Mocną maszynę posiadającą kilkadziesiąt GB Ram, oraz 4 rdzeniowy procesor.
  • Profesjonalne podejście do sprawy
  • Przyjazną grupkę osób z którą będziesz miał przyjemność współpracować
  • Po wystartowaniu serwera: Rangę zależną od predyspozycji, wkładu własnego, umiejętności i chęci do rozwijania serwera
  • Satysfakcję

Oczekuję:

• Nienagannej kultury osobistej
  • Dyspozycyjności kilka godzin w tygodniu
  • Profesjonalnego, aczkolwiek po części hobbystycznego podejścia do sprawy. Nie chcemy kogoś kto rozmyśli się po jednym dniu bo "odechciało mi się". Jesteś pewny współpracy: Pisz.
  • Dobrych umiejętności budowania, kreatywność i finezję wykonywania prac oraz dyspozycyjności po kilka godzin w tygodniu (Jako budowniczy/architekt);
  • Znajomości komend, możliwości usług administracyjnych serwera, chęć do nauki schematów i rozwiązań umieszczonych na serwerze oraz dyspozycyjności po parę godzin dziennie (Jako moderator/administrator).

Jeśli spełniasz wszystkie wymogi, napisz mi na fanpage(najbezpieczniejsza forma kontaktu. Oprócz tego mogę sprawdzić kim jest rozmówca): 

https://web.facebook.com/NelenOfficial

EDIT: Lub w wiadomości prywatnej na tym forum.

Podanie nie jest wymagane. Po krótkiej rozmowie przez chat na Facebooku zdecydujemy czy rozpoczniemy współpracę:

Od razu uprzedzam. Wszystkie osoby którzy chcą być "Mentorami, doradzić mi jak zarządzać serwerem gdyż są wielkimi znawcami w tym temacie" niech wyłączą tego posta i zapomną o jego istnieniu. Nie potrzebuje takich osób, a w większości są to oszuści którzy chcą zrobić więcej złego niż dobrego. Poza tym, nie robił bym czegoś takiego gdybym nie znał się na branży i nie miał w tym kilkuletniego doświadczenia.

Ból jest twoim przyjacielem, sprzymierzeńcem... Ból mówi, kiedy jesteś poważnie ranny... A wiesz, co jest w bólu najlepsze? Pokazuje, że nie jesteś jeszcze... MARTWY! ~ Kaneki Ken

Opublikowano

­@ref

Ból jest twoim przyjacielem, sprzymierzeńcem... Ból mówi, kiedy jesteś poważnie ranny... A wiesz, co jest w bólu najlepsze? Pokazuje, że nie jesteś jeszcze... MARTWY! ~ Kaneki Ken

• 5 tygodni później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...