Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Praca - ulotki

N7Reny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam zamiar iść roznosić ulotki, tylko mam wątpliwości co do wynagrodzenia, czy 50zł za 1000 ulotek to dobry układ czy raczej mało opłacalny?

"Samogwałt to przyjemność, sam gwałt to już kara"

Opublikowano

To zależy gdzie to będziesz roznosił.

Wylicz sobie ile ulotek dasz radę rozdać w godzinę i z tego sobie wylicz stawkę godzinową.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Mam zamiar iść roznosić ulotki, tylko mam wątpliwości co do wynagrodzenia, czy 50zł za 1000 ulotek to dobry układ czy raczej mało opłacalny?

Zależy w jakich miejscach będziesz chodził, czy jest duże skupisko ludzi itd. Jeżeli nie, to lepiej wynagrodzenie godzinne. 

Opublikowano

Zależy w jakich miejscach będziesz chodził, czy jest duże skupisko ludzi itd. Jeżeli nie, to lepiej wynagrodzenie godzinne. 

Do skrzynek pocztowych

"Samogwałt to przyjemność, sam gwałt to już kara"

Opublikowano

Do skrzynek pocztowych

Duże miasto?

Skrzynki pocztowe - masz na myśli wszystkie? Te postawione przez pocztę, prywatne i te w blokach?

Opublikowano

Jeżeli w blokach to trochę lipton bo w większości przypadków stare pierniki nie wpuszczają do klatek, a co za tym idzie nie możesz ich powrzucać do skrzynek. Chyba, że masz specjalne miejsce przed klatką na ulotki to pół biedy. Ale jeżeli masz jakieś spore osiedle domków jednorodzinnych to się nawet opłaca.

Opublikowano

Ubierz sie ładnie i idź na spory przystanek/dworzec. Pytaj sie ludzi czy mają 2.50 na przewóz,jak ładnie poprosisz i będziesz wyglądał to w 10 minut idzie zarobić z 10zł xD

ODRADZAM GRE NA AntarisIE !!!

NAJGORSZA ADMINISTRACJA  I MILION BUGÓW

TYLKO TUTAJ <3

Opublikowano

bierz najwyżej wypierdolisz do smietnika albo spalisz

Opublikowano

Nie opłaca się. Zarejestruj się w urzędzie pracy dla niepełnoletnich, znajdziesz korzystniejsze oferty. Ewentualnie popytaj rodzinę, znajomych, może cos na czarno załapiesz - budowa, magazyn, barman.

Opublikowano

Dwa tygodnie temu roznosilem tez 1k ulotek tylko ze za 120zl wiec ten gosc chce cie w uja zrobić, wg to pogratulować ci musze jak w takiej sprawie piszesz temat na mpc.

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...