Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytania dot. skinów i meczy

dawcio221

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Jak wiecie wychodzi nowy skin do Chronosa - Fallen Lord i tu mam pytanie czy będzie można go kupić normalnie za gemsy, bez kupowania niczego innego ? bo nieraz trzeba miec cos wczesniej zeby miec dany skin.

drugie pytanie - na jakie drużyny najlepiej obstawiać w tickecie 3 ? Może jest jakiś temat o tym ?

i jeszcze czy nadal mozna zdobyc xbox zeusa ? bo mi sie strona odswieza jak chce to zrobić 

Opublikowano

Poszperałem trochę w necie i podobno, ale to są tylko domysły, nie oficjalne informacje, będzie to skin T1, ekskluzywny, do bezpośredniego zakupu (chyba tylko przez jakiś czas). Raczej jako nagroda w "Odysei" odpada, bo teraz ma być już tylko ta wakacyjna, a on niezbyt pasuje do lata, wakacji(?). 

Na pewno takie tematy są, bo kiedyś nawet znalazłem. Wiem, że na też live'ach często profesjonalni gracze podają swoje typy. Ja tam obstawiam na drużyny, które odniosły jakiś sukces w przeszłości, np. na ubiegłorocznych MŚ i zazwyczaj się to sprawdza. 

Raczej można, oficjalnie Hi-Rez tego nie wycofał (chyba, przynajmniej ja nic nie znalazłem). Warto poczytać tematy na portalach, bo często tam znajduje się odpowiedź. :) 

Opublikowano

Poszperałem trochę w necie i podobno, ale to są tylko domysły, nie oficjalne informacje, będzie to skin T1, ekskluzywny, do bezpośredniego zakupu (chyba tylko przez jakiś czas). Raczej jako nagroda w "Odysei" odpada, bo teraz ma być już tylko ta wakacyjna, a on niezbyt pasuje do lata, wakacji(?). 

Na pewno takie tematy są, bo kiedyś nawet znalazłem. Wiem, że na też live'ach często profesjonalni gracze podają swoje typy. Ja tam obstawiam na drużyny, które odniosły jakiś sukces w przeszłości, np. na ubiegłorocznych MŚ i zazwyczaj się to sprawdza. 

Raczej można, oficjalnie Hi-Rez tego nie wycofał (chyba, przynajmniej ja nic nie znalazłem). Warto poczytać tematy na portalach, bo często tam znajduje się odpowiedź. :)

Ten skin do Chronosa, to na pewno nie jest T1, no błagam. ;) T1 to chyba nawet pod recolor nie podchodzi. Chyba wiesz, jak wyglądają skiny T2, a porównaj sobie jakikolwiek skin T2 z tym Chronosem.

Opublikowano

Ten skin do chronosa to będzie exclusive albo limitka do Season Ticketu 3. 

Live a life you'll remember.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...