Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zarabiać pieniądze w internecie

divad123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,
Wiem, że każdy z Was dużo siedzi przed komputerem, dlatego postanowiłem, że podzielę się z Wami moją wiedzą. Istnieje w internecie coś takiego jak programy RevShare. 

Co to są programy RevShare?
Są to programy/platformy, które specjalizują się w działalności reklamowej w Internecie. Jak to robią? – Wysyłają Twoją stronę, którą reklamujesz, na inne strony reklamowe, co czyni Twoją ofertę widzialną przez szeroką publiczność. W ten sposób zdobyty ruch pomaga w polecaniu innych projektów, czy biznesów w które jesteśmy zaangażowani, poprawia naszą pozycję w Google lub po prostu daje nam większą oglądalność strony lub bloga.

Czy mogę wystartować bez wkładu własnego? 
W zależności od platformy możemy zacząć bez żadnego wkładu. Wystarczy, że wyklikamy odpowiednią ilość reklam, aby uzbierać 5$, za które można kupić już najtańszą paczkę reklamową która będzie mogła już dla Ciebie pracować. Trzeba jednak pamiętać, że najskuteczniejszą i zdecydowanie najszybszą metodą na zarobienie pieniędzy w tych systemach jest oczywiście inwestowanie. Strategie działania dobierane są w zależności od tego kto jakimi środkami dysponuje oraz od tego co chce dzięki tym programom osiągnąć. 

Skąd biorą się pieniądze? 
Z reguły jest kilka źródeł dochodu, co daje programom tego typu dosyć dużą stabilność (przed inwestycją należy te źródła dokładnie sprawdzić). Programy tego typu świadczą usługi reklamowe na całym świecie i dzielą się zyskami z użytkownikami. 

Ile można zarobić?
Zależnie od tego ile zainwestowałeś na początku kwota ta jest różna. Jeśli nic nie zainwestowałeś, czyli wyklikałeś 5$  z którymi zakupiłeś pierwszą paczkę, po roku będziesz zarabiać ok. 40$ dziennie.
Twoja jedyna praca to obejrzenie 10 reklam dziennie po 15-30s

Czy to legalne, czy muszę mieć 18 lat?
Te biznesy są w pełni legalne. Zazwyczaj autorami takich programów są firmy, ludzie którzy są milionerami i stworzyły ten biznes, aby zwykli ludzie mogli zarobić i zmienić swoje życie ( jesli się odezwiesz na maila prześlę Ci materiały video o tym). Jeśli jesteś osobą prywatną rozliczasz to normalnie w US, jako przychód z kategorii "inne". Jeśli masz firmę, dostaniesz za każdy miesiąc fakturę. (oczywiście, na początku, nie musisz, każdy wie jak jest, przy małych dochodach możesz sobie zbierać na paypala czy payze, gdy dojdziesz do dużych przychodów, będzie Cię stać, aby zatrudnić księgowego, który będzie Ci to ogarniał )

Dlaczego mówię Ci o tym sposobie?
W tych programach działa system poleconych. Czyli jeśli zarejestrujesz się z mojego linku w każdym z tych programów i będziesz aktywny, ja będę zarabiał % od Twoich zarobków. Tak samo, możesz ty polecać program swoim znajomym i zarabiać % od ich zysków.

Wiem, że ten post wygląda jak większość śmieci na fb, typu "zarób milion w 2 dni" itd. Miliona na tym nie zarobisz w 2 dni, ale jeśli się zapoznasz z tym biznesem, będziesz wiedział, że po np. 4 latach milion owszem jest do zrobienia. Sam osobiście zacząłem w tym działać ok. 3 miesięcy temu. Zainwestowałem w każdy program po 50$, dziś z każdego wyciągam po 20$ dziennie, a konto cąły czas rośnie (za miesiąc będę mógł wypłacać np. po 30$), czyli część wypłacam, a cześć codziennie reinwestuje. Jeśli kogoś zainteresował temat niech odezwie się na mojego maila, skype, lub PW, a każdemu wytłumaczę jak to działa, jak zarabiać i dołączycie do mojej ekipy. Nie musisz mieć pieniędzy żeby zarabiać, ani doświadczenia w marketingu. ( jesli zainwestujesz kase, po prostu szybciej będziesz zarabiać).

Jeśli macie pytania, możecie też pytać tutaj. Postaram się tu zaglądać raz dziennie i odpisywać. Ale najlepiej piszcie do mnie na podane niżej namiary.

Kontakt:}
[email protected]   (tytułem "zarabianie przez internet")
lub na PW

Chcesz zarabiać przez internet? Napisz do mnie, wdrożę Cię do mojego biznesu.

Opublikowano

To wszystko co opisujesz, za pięknie brzmi. Opisz wszystkie haczyki, ile trzeba uzbierać $ żeby można było wypłacać takie pokaźne sumy. Poza tym przedstaw jaki % dostajesz od każdej osoby. Skoro dzielisz się sposobem, to wystaw karty na stół =)

Opublikowano

Może najlepiej jak podeślę film gościa, który jest w tym biznesie dłużej ode mnie i w swoim filmie dobrze tłumaczy o co chodzi: https://www.youtube.com/watch?v=aboN8Y3vBWM

Aby wypłacać takie sumy trzeba mieć odpowiednią liczbę paczek ( dal zainteresowanych mam kalkulator symulacji w programie w excelu). Ale tak jak pisałem, za 5$ po roku możesz wypłacać 40$ dziennie. Mój mentor aktualnie wybiera 1000$ dziennie, z tym, że zainwestował pół roku temu 5000$.

Haczyki:
- zarobek z Paczek reklamowych dzieli się na dwa konta po 50% na każde. Jedno z którego możesz juz wypłacać, drugie z którego musisz reinwestować, czyli kupować nowe paczki. Z tym, że tak czy siak najbardziej opłaca się tylko reinwestowac przez przynajmniej 3 miesiące.
- Teoretycznie program może upaść i się zwinać z Twoją kasą. Dlatego każdy program trzeba sprawdzać. Ja działam na tych sprawdzonych, czyli właściciele mają nienaganną reputację, a firmy są pewne i zabezpieczone.

Z poleconych mam 10%. Czyli kupisz paczkę za 50$ ja dostaje 5$. Jeśli moja osoba polecona będzie miała swoich poleconych też będe otrzymywał % z tym, że mniejszy. Zarabia się do 4 poziomów poleconych:)

Opublikowano

To wszystko co opisujesz, za pięknie brzmi. Opisz wszystkie haczyki, ile trzeba uzbierać $ żeby można było wypłacać takie pokaźne sumy. Poza tym przedstaw jaki % dostajesz od każdej osoby. Skoro dzielisz się sposobem, to wystaw karty na stół =)

Haczyk jest taki, że 90% tego typu stron upada w ciągu miesiąca, zanim ty zdążysz wypłacić więcej pieniędzy niż wpłaciłeś. Nawet te strony od sprawdzonych adminów.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Jak chce się zarobić to należy wziąć się do normalnej pracy, a nie być "tym sprytnym" i kombinować. Na czymś takim zarabiają tylko i wyłącznie twórcy, a strona padnie zanim się obejrzysz...

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

Jeszcze żadna strona typu RevShare nigdy nie padła. Jedna ze stron na której działam ma 4 lata, druga niedługo będzie miała 2. Mylisz prawdopodobnie to z MLM-ami.

Opublikowano

Jeszcze żadna strona typu RevShare nigdy nie padła. Jedna ze stron na której działam ma 4 lata, druga niedługo będzie miała 2. Mylisz prawdopodobnie to z MLM-ami.

Co ty bredzisz? Wejdź sobie w dział "SCAM" na którymkolwiek z for o zarabianiu w internecie. Znajdziesz takich stron setki.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Ciekawe, że sam działam 3 miesiące, odzyskałem cały wkład i zarabiam dalej, znam ludzi którzy żyją z tego i zarabiają mega kase od roku, 2 lat.
Wiadome, jest każdy widzi w tym fake, bo sam tak myślałem. Ale najpierw dobrze sprawdź źródła zanim napiszesz. Przykładowo TrafficMonson działa od 3 lat, ma 1,5mln użytkowników. Poczytaj o tym...

Jak już pisałem nikogo nie namawiam na ten biznes:P Jeśli macie jeszcze jakieś pytania, piszcie;)

Opublikowano

Ciekawe, że sam działam 3 miesiące, odzyskałem cały wkład i zarabiam dalej, znam ludzi którzy żyją z tego i zarabiają mega kase od roku, 2 lat.

Wiadome, jest każdy widzi w tym fake, bo sam tak myślałem. Ale najpierw dobrze sprawdź źródła zanim napiszesz. Przykładowo TrafficMonson działa od 3 lat, ma 1,5mln użytkowników. Poczytaj o tym...

Jak już pisałem nikogo nie namawiam na ten biznes:P Jeśli macie jeszcze jakieś pytania, piszcie;)

Nie muszę o tym czytać, bo wiem co to jest, nawet sam mam tam konto. Nie działa od 3 lat, tylko od niecałych 2. Jak zapewne sam wiesz, kilka miesięcy temu mieli spore problemy z Paypalem - zamrożone duże kwoty pieniędzy, chociaż sam nie wiem jak to naprawdę z tym było, bo już wtedy porzuciłem tą stronę. Gdyby nagle wszyscy użytkownicy chcieli wypłacić z tego pieniądze, to strony by nie było już następnego dnia.

Wiem, że chcesz nałapać trochę poleconych tutaj, ale przynajmniej pisz prawdę, by nikt później nie czuł się oszukany gdy wpłaci pieniądze do któregoś z poleconych przez ciebie programów.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Chyba nie sądisz, że znajdą się debile, którzy się na to złapią?

Chociaż... głupich ludzi nie brakuje.

Na tym właśnie ci najlepsi zarabiają dziesiątki tysięcy $. Na poleconych. Nabierają ich że to jest biznes bez ryzyka, można na tym zarobić fortunę.

Obejrz sobie na YT film z eventu Trafficmonsoon w Warszawie.

https://www.youtube.com/watch?v=qTI3wU5KA-U

Można się pośmiać. Niektórzy mówią, że rzucili pracę dla tego programu i teraz stać ich na wszystko. Jeden gościu nawet powiedział, że zlikwidował firmę po kilkunastu latach działalności, by zarabiać tutaj. Oczywiście oni naprawdę zarabiają sporo, ale na poleconych, którzy dali się nabrać na te ich bajki.

Na takich programach można oczywiście zarobić bez poleconych, ale trzeba mieć odpowiednią taktykę - wpłacić i wypłacić pieniądze w odpowiednim momencie.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Mieli problemy z Paypalem, ale potem wróciło wszystko do normy. Akurat TrafficMonson miał ten problem z Paypalem, ale to było chwilowe. Wyszły ostatnio 2 programy które wzięły pod uwagę wszystkie błędy Traffica i innych serwisów, i są stabilniejsze kilka razy. Cały czas piszę prawdę, nikomu nie każę wpłacać pieniędzy, ani nawet nie namawiam żeby się rejestrowali. Ja mam swoje sprawdzone platformy na których chce zbudować swoje ekipy, podzielić się doświadczeniem i oczywiście tylko z osobami zainteresowanymi. Sam na tym zarabiam,i jeśli ktoś ze mną chciałby, to takowej osobie przekaże swoją wiedzę, a decyzję czy wejść w to zostawię każdemu do indywidualnego przemyślenia.

Na poleconych można dorobić. Zarabiasz głównie na paczkach. Po za tym, "Oczywiście oni naprawdę zarabiają sporo, ale na poleconych, którzy dali się nabrać na te ich bajki."    sam przyznajesz że można zarobić dobrze, gdzie polecać może każdy, a jednocześnie mówisz, że to bajki...
Po za tym, skoro śmieszy Cię film który wrzuciłeś, to wnioskuję, że dalsze moje argumenty nie mają sensu. Akurat wypowiadał się tam jeden z moich kolegów, który mi pokazał te programy, uwierz, że zarabia teraz  z 10x tyle co ja. 

Opublikowano

Na tym właśnie ci najlepsi zarabiają dziesiątki tysięcy $. Na poleconych. Nabierają ich że to jest biznes bez ryzyka, można na tym zarobić fortunę.

Obejrz sobie na YT film z eventu Trafficmonsoon w Warszawie.

https://www.youtube.com/watch?v=qTI3wU5KA-U

Można się pośmiać. Niektórzy mówią, że rzucili pracę dla tego programu i teraz stać ich na wszystko. Jeden gościu nawet powiedział, że zlikwidował firmę po kilkunastu latach działalności, by zarabiać tutaj. Oczywiście oni naprawdę zarabiają sporo, ale na poleconych, którzy dali się nabrać na te ich bajki.

Na takich programach można oczywiście zarobić bez poleconych, ale trzeba mieć odpowiednią taktykę - wpłacić i wypłacić pieniądze w odpowiednim momencie.

Wiadomo, że pomysłodawcy i założyciele na tym zarabiają. Kwestia indywidualna i ogólnie "sumienia" czy chcesz żyć z "ruchania ludzi" na kasę, ale z drugiej strony skoro chcą być "ruchani" to ich wina, że się dają.

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

Mieli problemy z Paypalem, ale potem wróciło wszystko do normy. Akurat TrafficMonson miał ten problem z Paypalem, ale to było chwilowe. Wyszły ostatnio 2 programy które wzięły pod uwagę wszystkie błędy Traffica i innych serwisów, i są stabilniejsze kilka razy. Cały czas piszę prawdę, nikomu nie każę wpłacać pieniędzy, ani nawet nie namawiam żeby się rejestrowali. Ja mam swoje sprawdzone platformy na których chce zbudować swoje ekipy, podzielić się doświadczeniem i oczywiście tylko z osobami zainteresowanymi. Sam na tym zarabiam,i jeśli ktoś ze mną chciałby, to takowej osobie przekaże swoją wiedzę, a decyzję czy wejść w to zostawię każdemu do indywidualnego przemyślenia.

Chwilowe? Czyli rozumiem, że już mają tą kasę ponownie na Paypalu, odblokowaną, nawet realizują wypłaty na Paypala? Chyba jednak nie. 

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Fajnie, fajnie, ale nie reklamuj swojego biznesu na forum

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...