Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gra podobna do CS:GO?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Szukam ciekawej gry na steam teraz w promocji są żeby sobie zakupić oczywiście multiplayer.

Zastanawiałem się nad rainbow six siege. Ale nie chcę wydać pieniędzy w błoto jeśli ma się ta gra okazać gównem.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Pozdrawiam

Tak serio to co za problem sprawidz opnie na necie lub gameplaye na yt i się duzo dowiesz.

Opublikowano

Pozdrawiam

Tak serio to co za problem sprawidz opnie na necie lub gameplaye na yt i się duzo dowiesz.

Dzięki również pozdrawiam, czekam na dalsze odpowiedzi bo nie chce mi się szukać po necie ;)

Opublikowano

Jeżeli FPS, to może WolfTeam, Crossfire? Osobiście sporo przegrałem na MP w BF3 i BF4, a w efekcie jestem zadowolony =)

Opublikowano

Polecam Call of Duty :-)

Jakby Ci się gra nie spodobała, to możesz ją oddać na Steam, ale niestety trochę to trwa.

Także pozdrawiam.

Opublikowano

Jakby Ci się gra nie spodobała, to możesz ją oddać na Steam, ale niestety trochę to trwa.

Także pozdrawiam.

Jaka część? Z tego co czytałem to battlefield jest o wiele lepszy, ogółem to czekam na aż wyjdzie BattleField I i zobaczę jak gra wychodzi

Opublikowano

Także pozdrawiam.

Jaka część? Z tego co czytałem to battlefield jest o wiele lepszy, ogółem to czekam na aż wyjdzie BattleField I i zobaczę jak gra wychodzi

patrzeć to możesz, jak kraken z anala wychodzi.

wątpię, aby ten tytuł poszedł tobie. Już widzę tą realność w BF, jak używasz broni automatycznej w trakcie WŚ xp

Ogólnie to kto co woli, do BO1/2 CS jeszcze spoko w miarę, potem już porażka. BF ma słabą fabułę od 4.

Opublikowano

Także pozdrawiam.

Ogólnie to polecam (pod multi) Call of Duty 4, Black Ops 2/3. A jeżeli chodzi o SP, to polecam wszystkie :D

Kwestia gustu, czy bardziej polubisz BF`a od CoD`a.

Opublikowano

Pograłem w six siege kilka meczy, w każdym jakiś rak co pisał GG po minucie gry bądź gościu trollował i zabijał swoich i bana dostał dzieci jakieś spotkałem co mnie obrażały... tak czy inaczej muszę do tej gry znaleźć jakiś team ;)

Opublikowano

Bardzo serdecznie polecam grę: Ghost Recon.

Gra jest darmowa, ale są w niej również skiny za prawdziwą walutę.

Jednostka Centralna: Karta Graficzna: MSI GeForce GTX 1050 Ti GAMING X | Procesor: Intel i3-7100 3.90Ghz | RAM: 8GB

Opublikowano

Pograłem w six siege kilka meczy, w każdym jakiś rak co pisał GG po minucie gry bądź gościu trollował i zabijał swoich i bana dostał dzieci jakieś spotkałem co mnie obrażały... tak czy inaczej muszę do tej gry znaleźć jakiś team ;)

Grając z tobą zrobiłbym to samo na ich miejscu. 

Opublikowano

Bardzo serdecznie polecam grę: Ghost Recon.

Gra jest darmowa, ale są w niej również skiny za prawdziwą walutę.

Grałem w to ponad rok, wbiłem D1 i serdecznie... NIE polecam. Kiedyś było spoko, ale ubi$oft jak zwykle totalnie zepsuł potencjał gry i zrobił P2W, nawet za odblokowanie zwykłego sklepu (!) trzeba płacić!!!

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...