Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Piwo

kamerka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Test piwosza! Sprawdz ile jestes w stanie wypic zanim polegniesz! Moj wynik to: 12 piw. Sprawdz sie na: www.piwosz.tk

No to tyle :) Zapraszam na moją strtonkę!

www.piwosz.tk

Zrób test dla zabawy! Sprawdź jaką masz głowę do picia! Wejdź na: Test piwosza v2.

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja mam 17,

a i dodaj do listy bro Specjala bo chyba nie znalazłem? Musiałem Warke wziąć a to rzadziej piję. I bez sensu jest to wpisywanie do śledzika (podziwiam pomysłowość), bo w pasku statusu widać wynik.

[TUT] Full Autoit V3 Tutorial

yo po 1 nie kayloger tylko bot który zapamiętuje hasła -_-

stop1.png

Opublikowano

To jest jakiś bug czy coś ? U mnie też się pojawiły trzy kropeczki , wybrałem piwo Lech może coś z tym piwem jest nie tak ? xD

Opublikowano

trzeba uzyc opcji "dodaj na sledzika: .. otworzy ci sie nk i okno ze sledziem.... nie wysylajcie wiadomosci tylko wytnijcie tresc..

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Test piwosza! Sprawdz ile jestes w stanie wypic zanim polegniesz! Moj wynik to: 11 piw. Sprawdz sie na: www.piwosz.tk

Kłamstwo ! bo jakoś jak 14 wypiłem to jeszcze stałem (podpierałem się ;p)

Ale grzaniasty teścik.

1318801632-U103988.png

Chcesz sygnaturkę // avka // tapete czy coś w tym stylu ? Pisz na PW ( ma być podany stock/render czy jakiś inny materiał, wymiary oraz kolorystyka i jaki ma być napis czy nie ma być wgl napisu.)

Opublikowano

3 JESTEM HARDCOREM xD

Moje Tuty :)

POLIMORFIA MEGA TUT

http://www.mpcforum.pl/topic/186542-tutmega-polimorfia-co-i-jak/

1.jpg <<< Kanal na YT Kliknij na obrazek !!!!

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Hehehe, szczerze mówiąc, nie wiedziałem, że ten test się tak rozesławi (12 tysięcy razy testowany), jak bym to wiedział, to bym udoskonalił go ;p Troche temat odkopany, ale co wy na to, żebym zrobił test piwosza v2? :)

Zrób test dla zabawy! Sprawdź jaką masz głowę do picia! Wejdź na: Test piwosza v2.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...