Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Używany telefon do 1000 zł.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Budżet na zakup: 1000, ale mogę dołożyć jak będzie warto. (Przemęczę się jeszcze na tych truskawkach xD)

Kiedy zamierzasz kupić telefon?: Przyszły tydzień.

Do czego ma służyć telefon? (internet, gry, zdjęcia, etc.)

Masz jakieś dodatkowe wymagania dotyczące telefonu? (marka, slot na kartę SD, dual sim, wysoka rozdzielczość ekranu, etc.): Nie

Masz w planach wgrywanie wszelakich ROMów?: Nie

Zastanawiałem sie nad kupnem uzywanego Iphona 5s , Lg g4 , lg g3 , Huawei P8 albo nowym Huawei p8 Lite.

Licze na dobre propozycje.

Opublikowano

Ja mam ten sam dylemat i już za 8 stówek moge dorwac Z3  a jak go nie chcesz to bierz P8

sygna.png

Opublikowano

A ja polecam ci Samsunga Galaxy Note 3. Jeżeli lubisz duże telefony, to tutaj masz 5.7 cala wyświetlacz. Poza tym telefon (jako, że jest to samsung) ma bogate wsparcie custom developerów.

Miałem Xperie Z2 (czyli praktycznie Z3) i wydajność taka sama jak Note 3, ale na plus jest podczerwień (co pozwala sterować wszystkimi urządzeniami), łatwiejsza zmiana romu (i mniejsze prawdopodobieństwo, że telefon się uwali).

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

Słyszałem że we wrześniu ma wejść iphone 7. I teraz moje pytanie. Czy iphone 6s by coś staniał ? I czy warto było by dołożyc troche siania do tego iphona 6? Hmm..?

Do 1000 zł na pewno nie stanieje. iPhone 6s na pewno jest lepszy niż dowolny telefon za 1000 zł, ale sam musisz zdecydować czy warto tyle dokładać.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

p8 lite to dobry wybór. Możesz tez zobaczyć myphone infinity IIS. Ma podobne parametry i niższą cenę więc jak najbardziej warty uwagi :)

Opublikowano

p8 lite to dobry wybór. Możesz tez zobaczyć myphone infinity IIS. Ma podobne parametry i niższą cenę więc jak najbardziej warty uwagi :)

Jezusie niebieski. Czy ty masz pojęcie o czym piszesz? Nie, P8 lite to syf, a Myphone to jeszcze gorsze bagno na mediateku. I nie, nie jest warty żadnej uwagi, prócz typowego janusza, który wbija do biedronki i kupuje byle co.

W kwocie 1k zł powinieneś dorwać używkę Z2,Z3. Bardzo dobre telefony, pomimo swoich lat nadal są wydajne. Lecz ja bym dołożył trochę do Nexusa 5x, na tych truskawkach, albo coś w maku bym poszukał jakiejś roboty xD

#teams4bal

Opublikowano

Nawet się nie ośmieszaj, znowu Cię tu widzę - albo to jest multikonto albo poprzednie Ci zbanowali, dojdę do tego jak będę w domu. P8 Lite jest zupełnie beznadziejny, upośledzona wersja niezłego modelu. A ŻADEN MyPhone jest aktualnie warty uwagi.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

przecież za tyle to spokojnie nówkę Nexusa 5X można znaleźć bez dopłacania

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...