Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powstają jeszcze jakieś serwery RP do GTA 5?

polop0123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chodzi o MTA, SAMP czy może jeszcze coś innego? Jeśli chodzi o wyżej wymienione platformy to serwerów RP jest dużo, a jeszcze więcej ich powstaje.

tak o takie coś ale chodzi mi o gta 5

Opublikowano

Jakieś tam mody dodające alternatywny multiplayer są, ale wielu graczy tam nie spotkasz. Wiele osób albo nie słyszało o takich modach albo boi się bana, więc w zasadzie serwerów Role Play nie znajdziesz ;)

Opublikowano

Jakieś tam mody dodające alternatywny multiplayer są, ale wielu graczy tam nie spotkasz. Wiele osób albo nie słyszało o takich modach albo boi się bana, więc w zasadzie serwerów Role Play nie znajdziesz ;)

kupiłem gta 5 z myślą o serwerach z modami takie dayz itp a tu kij..... to gta 5  sie nudzi takie zwykłe........ żałosne rockstar

Opublikowano

kupiłem gta 5 z myślą o serwerach z modami takie dayz itp a tu kij..... to gta 5  sie nudzi takie zwykłe........ żałosne rockstar

Jak sie nie ma ekipy w GTA 5 to gra sie szybko nudzi online. Mimo wszystko lepiej pograć sobie w MTA/SA:MP na różnorakich serwerach DayZ czy RP niż na siłe dusić tą piątke bo ma lepszą grafike.

Widziałem kiedyś informacje, że fani robili osobne multiplayery do GTA 5. Ale do jednego z tych projektów przyczepiło sie Take Two i musieli go przerwać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...