Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Postać dla debila.

FamidY.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo. Zacząłem se tak o grać w ligałke of legendałke, kij w to, że jestem gównem (na 14 normali 8 przegranych. xPP) ale zacząłem sobie zbierać te pkty na championów, mam jakieś 3,5, ale załóżmy, że jednak mam te 4800. Jakaś postać w przedziale 3150-4800 dla totalnego debila? +Żeby można outpleje jakieś robić. Dziena

Opublikowano

Na niskich poziomach możesz świetnie bawić się Fizzem :D

• Doskok

• Bardzo duży dmg

• Nie jest wymagający

• Można ładnie ogrywać ludzi

• Denerwujący dla przeciwników

Opublikowano

Olaf

~ 3150

~ Top laner

~ kontruje tanków

~ Tanky

~ postać pasująca do twojego stylu gry, odpalasz r'ke i idziesz przed siebie xD

Opublikowano

Olaf

~ 3150

~ Top laner

~ kontruje tanków

~ Tanky

~ postać pasująca do twojego stylu gry, odpalasz r'ke i idziesz przed siebie xD

Na 8 lvlu, z tymi runami za 1 pkt. Da radę coś zdziałać? Teraz gram Blitzem pod ap, i słabo wychodzi.

Opublikowano

moim zdaniem postać uniwersalna bardzo przydana w team fightach bardzo wytrzymały na jg i top możesz spokojnie kupić volibera  nie ma on praktycznie żadnej mechaniki a ora i to pożądnie :)

Opublikowano

moim zdaniem postać uniwersalna bardzo przydana w team fightach bardzo wytrzymały na jg i top możesz spokojnie kupić volibera  nie ma on praktycznie żadnej mechaniki a ora i to pożądnie :)

A pa, jakbym dozbierał te 4800, to lee sin na topa/jungle (10 lvl summonera, runki te za 1 pkt) to dawałby radę? +Pograć nim tak z 100-150 gier przed rankedami.

Opublikowano

A pa, jakbym dozbierał te 4800, to lee sin na topa/jungle (10 lvl summonera, runki te za 1 pkt) to dawałby radę? +Pograć nim tak z 100-150 gier przed rankedami.

nie poradzisz sobie lee sinem

Opublikowano

nie poradzisz sobie lee sinem

Ale to chyba na normalach daje rade postać, mobilna strasznie, a ten olaf to on tylko tak pobiegać może sobie

Opublikowano

Ale lee sin to praktycznie bezużyteczna postać, tymbardziej w obecnej mecie. Na jungli ludzie którzy go mainują jeszcze dają radę. Lee ma bardzo duży dmg we wczesnej fazie gry, ale po 20 minucie już zaczyna bardzo słabnąć, a około 35-40 minuty gdy wszyscy mają full buildy jest już totalnie bezużyteczny jeśli chodzi o DMG. W późnej fazie gry, playstyle mnichem polega głównie na wykopywaniu przeciwników do twojego teamu (tzw. Insec), ale to raczej dla ciebie będzie czarna magia, poza tym grasz na 10lvlach, więc po twoich teammate'ach nie spodziewałbym się zbyt szybkiej reakcji. Za te 4800 to już lepiej kup Fiorę lub Irelie na topa. 

Opublikowano

Ale lee sin to praktycznie bezużyteczna postać, tymbardziej w obecnej mecie. Na jungli ludzie którzy go mainują jeszcze dają radę. Lee ma bardzo duży dmg we wczesnej fazie gry, ale po 20 minucie już zaczyna bardzo słabnąć, a około 35-40 minuty gdy wszyscy mają full buildy jest już totalnie bezużyteczny jeśli chodzi o DMG. W późnej fazie gry, playstyle mnichem polega głównie na wykopywaniu przeciwników do twojego teamu (tzw. Insec), ale to raczej dla ciebie będzie czarna magia, poza tym grasz na 10lvlach, więc po twoich teammate'ach nie spodziewałbym się zbyt szybkiej reakcji. Za te 4800 to już lepiej kup Fiorę lub Irelie na topa. 

Która z nich, bardziej nadawałaby się do mainowania?

Opublikowano

Kup Riven // Pogladaj sobie Ludzi zacznij ja mainowac a naprawde zdzialasz cuda pozniej :)

W co drugim meczu gram z/przeciwko Riven, i grający nią zawsze są mega toxic. :D

A oprócz Riven, są jakieś inne postacie dobre do mainowania? (Mogą być nawet 1350, byleby kosa była)

Opublikowano

Kup Riven // Pogladaj sobie Ludzi zacznij ja mainowac a naprawde zdzialasz cuda pozniej :)

W co drugim meczu gram z/przeciwko Riven, i grający nią zawsze są mega toxic. :D

A oprócz Riven, są jakieś inne postacie dobre do mainowania? (Mogą być nawet 1350, byleby kosa była)

Czasem widywalem Morgane na midzie : 2 Stuny do mozliwosci : Tarcza na CC i tym podobne : 

Zalezy co ci sie podoba . Ja osobiscie mainuje riven I mam diament spokojnie od roku 

Nawet dobra soraka potrafi wygrac mecz , a jaki masz team to kwestia loterii , Raz wygrasz kilka razy przegrasz 

Jak ktos nie ma psychiki do gry to lepiej w ogole nie grac ;)

Opublikowano

Co do mainowania- Fiora lub Irelia, to juz jest kwestia gustu. Obie postacie silne, mocna pozycja w 1 tierze postaci na topa od kilkunastu patchy, teraz Trinity Force dostalo buffy i Irelia jest bardzo mocna. Irelia mainuje polski streamer Kubon, mozesz go poogladac. Sa to raczej latwe postacie, Fiora ma duzy potencjal do ogrania przeciwnika jesli umiesz nia grac, ale i noob da rade na niej. Ogolnie zobacz sobie ktora postac Ci sie bardziej podoba itp. Jesli nie Fiora i Irelia to polecam Gankplank na topa/mida za 3150

Opublikowano

Dobra, raczej wybiorę do tego mainowania Fiorę/Irelie. (W Fiorze dziwi mnie, jak można ultem z każdej strony trafić, gdy enemy przecież biega wszędzie)

Opublikowano

Dopóki nie zacząłem mainować fiory też wydawało mi się to trudne. Ale to w rzeczywistości bardzo izi. W obrębie tego "kwiatka" (symbolu rodu Laurent) który pojawia się na ulcie, masz mocno zwiększony movement speed, pozatym te wrażliwe punkty sie nie odwracają, do tego masz dasha z Q. Uwierz mi, to łatwe. Jeśli zdecydujesz sie na mainowanie fiory, napisz mi na PW, zgadamy sie jakoś i pokaże Ci pare przydatnych trików na customie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...