Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

60 fps a zajebisty sprzęt

Silverek™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo, mam gtxa 970, 8 gb ramu i procka:intel core i7 4771k z odblokowanym mnożnikiem i mam w lolu 60 fpsów max, a mam odblokowany w cliencie gry licznik fpsów, na kompa wywaliłem w uj kasy ~5k, a mam wrażenie jakbym miał kompa za 2,5k/3k. 

#edit

ja tego kompa mam od końca 2k14 i wtedy kosztował ~5k 

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

Nie wiem po co ci wiecej niz 60 fps'ow ... Naprawde cyferki robia roznice jak bedzie te minimalne 300 ? Powodzenia jak twoje oko to dostrzeze

Opublikowano

Nie wiem po co ci wiecej niz 60 fps'ow ... Naprawde cyferki robia roznice jak bedzie te minimalne 300 ? Powodzenia jak twoje oko to dostrzeze

bo chce nagrywać na yt albo odpalić streama

nadal licze na konkretne rozwiązanie problemu 

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

Nawet jeśli chcesz odpalić stream bądź wrzucać filmiki na yt to dalej nie rozumiem po co Ci skok powyżej 60fps, no chyba, że to są niestabilne fps to przełącz na dedykowaną kartę graficzną.

Ilość postów:

100-postów-[]
200-postów-[]
400-postów-[X]
800-postów-[X]

Pomogła ci lub spodobała ci się moja odpowiedź? Daj like ;]

Opublikowano

mam laptopa i3 4gb geforce 710m i 200 fps pozdro 600 :*

na najnizszych bym mial z 500 fps 

P.S nie ma kompa za 5k z takimi parametrami. Komputer za 2.5k ma takie....

Opublikowano

Wyłącz synchronizacje pionową, V-Sync oraz sprawdź w grze, czy masz odblokowaną nielimitowaną liczbę fps.

Opublikowano

Wyłącz synchronizacje pionową, V-Sync oraz sprawdź w grze, czy masz odblokowaną nielimitowaną liczbę fps.

Synchronizacja pionowa = V-Sync

Elo, mam gtxa 970, 8 gb ramu i procka:intel core i7 4771k z odblokowanym mnożnikiem i mam w lolu 60 fpsów max, a mam odblokowany w cliencie gry licznik fpsów, na kompa wywaliłem w uj kasy ~5k, a mam wrażenie jakbym miał kompa za 2,5k/3k. 

#edit

ja tego kompa mam od końca 2k14 i wtedy kosztował ~5k 

Obstawiam, że komputer odpala się na integrze lub najzwyczajniej na swiecie w ustawieniach Nvidia masz ustawiony limit FPS, żeby nic nie świrowało.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...