Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Token na PC

Ememenss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie chcę mi się zaglądać na YT tych łaków.

Może to coś pomoże - dzięki programowi BlueStack możesz "używać" telefonu na komputerze, chodzi mi dokładniej o instalowanie aplikacji ze sklepu Play na komputerze (przez ten program), więc Steam'a też tam możesz zainstalować. 

Opublikowano

Nie chcę mi się zaglądać na YT tych łaków.

Może to coś pomoże - dzięki programowi BlueStack możesz "używać" telefonu na komputerze, chodzi mi dokładniej o instalowanie aplikacji ze sklepu Play na komputerze (przez ten program), więc Steam'a też tam możesz zainstalować. 

To jest specjalny program pod apkę Steama. Po prostu zamiast potwierdzać na telefonie wyskakują ci okienka na komputerze. Dlaczego chcę to co oni? Bo jak koleś z EQ za kilkadziesiąt koła złotych tego używa to znaczy, że bezpieczne.

Opublikowano

Jeszcze na w dziale poradniki (csgo) jest poradnik na taki program który mniej obciąza system. Działa mi od 5 dni i nie narzekam

76561198115213832.png

Opublikowano

Raczej takiego nie ma ale mozesz sciągnac emulator Androida, osobiscie polecam Andy i masz normalnego androida tylko na kompie.

"Po prostu ku*wa proszę Cie , nic mi nie przypominaj"

Opublikowano

@up ten program to jest to samo co na telefonie a isamu ma jakiś taki że mu sie z przeglądarki takie okienko wysuwa chyba

76561198115213832.png

Opublikowano

@up ten program to jest to samo co na telefonie a isamu ma jakiś taki że mu sie z przeglądarki takie okienko wysuwa chyba

Ups pomyłka, dokładnie to się nazywa Steam desktop authenticator

76561197963952284.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...