Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę administratorem forum serwowego, mistrzem gry lub pomysłodawcą.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć nazywam się Jakub i mam 21 lat no dokładnie 20 jeszcze ale to kwestia dni. Zostanę administratorem na forum serwerowym lub mistrzem gry. Wiele razy pełniłem funkcje wymienione do tej pory kodowałem szablony pod MyBB oraz IPB (IPS) lub zwykłe strony HTML , CSS , PHP. Lecz ostatnio stwierdziłem że nie opłacało mi się to i wybrałem dorywczą prace. Po pewnym czasie zauważyłem nadmiar wolnego czasu nawet od 8 do 10 godzin dziennie z tej racji szukam miejsca dla siebie przy metinie bo to jednak gra mojej młodości nie powiem nie grałem pół roku ale wróciłem mój staż wynosi około 8 lat.  Byłem w teamie wielu serwerów nie powiem nie pamiętam zbyt nazw tylko kilka mi z nich utkwiło takich jak YitianMT2 , ProMT2 , ShenlongMT2. Wielokrotnie robiłem serwery na zamkniętej sieci po prostu dla zabawy. Znam mniej więcej na czym polega administracja serwera oraz forum. 

Czym bym się zajął gdybym dostał się na  stanowisko ? Zabezpieczeniem forum od strony katalogów, bazy danych.  Administracja postów oraz tematów użytkowników oraz ich kont. Jeśli była by taka potrzeba zajął bym się zakodowaniem forum z tym nie będzie problemu. Wgrywanie oraz przerabianie szablonów to jasność. I wiele więcej !!

Jako GameMaster to chyba wiadomo czym bym się zajmował.

Pomysłodawca też by mi pasował mam wiele pomysłów moja wyobraźnia nie zaorana przez różnego typu używki czy inne więc to jest dobre miejsce dla mnie !! :)

Czego oczekuje ?

• Zrobionego  lub skończone minimum  w 70% serwera metina.
  • Team 18+
  • Możliwości kontaktowania przez telefon lub ewentualnego spotkania
  • Rozmowy przed podjęciem stanowiska za pomocą telefonu lub ts3
  • Funduszu na projekt nie chce żeby przed startem czy miesiąc po starcie okazało się że budżet jest pusty ( Mogę się dołożyć w razie czegoś
  • Współpracującej ze sobą ekipy a nie ze prawie nie rozmawia.

Kontakt do mnie:

Fb - https://www.facebook.com/profile.php?id=100012555526106 ( Mało znajomych bo są mi zbędni ludzie z którymi nie rozmawiam. )

PW

Mail: [email protected]

Ps Nie odpisuje na siema , elo i inne piszesz to napisz odrazu o co chodzi... :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...