Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

W co zainwestować 70€

OMG123456

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam około 70 euro na steam.

Pytanie do was: Co najlepiej, poczekać do końca majora i przeceny naklejek, czy kupić jeszcze szybko jakieś skiny? Proszę o poważne odpowiedzi najlepiej z uzasadnieniem, dzięki!

Opublikowano

Podczas ostatniego majora kapsuły parę dni po przecenie były cenowo ponad x2 na rynku, nikt nie wie jak teraz będzie. Sam osobiście ponad 200 euro na kapsuły mam odłożone ;x

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Najpewniejszym sposobem jest zakup skinów, masz pewność, że ich cena wzrośnie (niekoniecznie do ceny pierwotnej, ale na 100% pójdzie w górę).

Osobiście polecam bety :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Polecałbym inwestować w skiny, dopiero jak będziesz miał ich dość dużo, kupuj kosę ;)

Możesz przestać spamować i powtarzać po innych w każdym temacie? Jaki sens ma twój post? "Inwestuj w skiny", wow co ty nie powiesz.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

nie wiem czy wy jestescie slepi ale to temat sprzed miesiąca i typ pewnie juz dawno podjal decyzje ale trzeba k***a sobie postów ponabijac..

Opublikowano

Za te 70 juro to kupisz sobie cos porzadnego w realu. Na pewno nie kupuj skinow bo po co ci jakas jebana skorka ktora gowno daje?

Wysłane z mojego LG-K420 przy użyciu Tapatalka

76561197963952284.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...