Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ibot] Autoreconnect & Login

QlimaX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

NIE UMIECIE USZANOWAĆ TO NIE MA

99,9% problemów na tym forum wynika z głupoty użytkowników i ich bierności w chęci poszukania gotowego rozwiązania w internecie!

Zastanów się 100 razy zanim cokolwiek tutaj napiszesz!

Opublikowano

wszystko dziala, jak nalezy, nie wiem jak dziekowac, juz nie bede musial wstawac w nocy i sprawdzac czy bot nie dostal dc.

Proponuje podpioc ten temat, bo jest naprawde potrzebny

Opublikowano

A ja mam takie może głupie pytanie , ale czy działa pod ribota?

Też proponuje przypiąć ten temat ;)

Jeśli pomogłem proszę o 5* oraz "+" :)

Opublikowano

A ja mam takie może głupie pytanie , ale czy działa pod ribota?

Też proponuje przypiąć ten temat ;)

Jeżeli w ribocie jest plik srodir.ini to powinno działać.

rSRO

29980.gif

Status: Off-line

Serwer: Artemida

Nick: Çňî_ß

Guild: Ňĺőíčę

Build: Rogue/Cler

Lv: XX

FARMING--> 250.000/1.000.000

Opublikowano

A ja mam takie może głupie pytanie , ale czy działa pod ribota? Też proponuje przypiąć ten temat ;)

Tak, jak powiedział mój poprzednik. Jeżeli w ribocie jest plik srodir.ini to w 99% powinno działać, ponieważ zawiera on ścieżkę do pliku sro_client.exe :)

99,9% problemów na tym forum wynika z głupoty użytkowników i ich bierności w chęci poszukania gotowego rozwiązania w internecie!

Opublikowano

A iDns serwera na rusro? Jesli są tylko trzy, i powiedzmy ze chce sie zalogować na Artemidę, wpisuję 3? :D

CS GO PLAYING

Global Elite

Lenovo Y50-70 Geforce GTX 860m Intel i7 4700HQ SSD 240GB + Monitor zęwnetrzny 60hz FHD

Tesoro Aegis X4

Steelseries Kinzu v3

Creative Aurvana Live!

Steam :

http://steamcommunity.com/profiles/76561198056403525

Czasem potrzeba ludzi do mixa/faceita. Zapraszajcie.

Opublikowano

Witam , mam pewien problem ...

gdy wlanczam skrot (wartosci wpisane tak jak to jest w przykladzie)

ibot sie zalancza wlancza silkroad i po chwili gdy wejdzie na silka automatycznie go wylancza i tak w kolko

uruchamiam tylko 1 konto

napisalem juz o tym w innym temacie ale nikt nie odp wiec pisze i tu

licze na szybka odp...

z gory THX

"... To ja jestem Bogiem , uświadom to sobie ..."

2464621040982908.png

Opublikowano

Client jest wyłączany, czy tylko chowany, dzięki funkcji HI?

Opublikowano

Mhhh... Jedynym logicznym rozwiązaniem w tym przypadku jest:

- reinstall iBot'a

- sprawdź, czy masz zaktualizowaną wersję silka

- przeanalizuj wartości wpisane do skrótu iBot.exe (najlepiej podaj tutaj, co wpisałeś bez haseł oczywiście) :D

Opublikowano

"D:\Program Files (x86)\Silkroad\Silkroad\iBot.exe" SN:29 SU:======= SP:============ AS:========== AB:2 AC:8000

Tak to u mnie wyglada , opcja Hi wylonczona

probowalem reinstal ale nie pomoglo

2464621040982908.png

Opublikowano
i po chwili gdy wejdzie na silka automatycznie go wylancza i tak w kolko uruchamiam tylko 1 konto

Może wina leży po stronie złej konfiguracji bota, która powoduje zamknięcie się programu? Sprawdź logowanie bez tutoriala i włącz Start bot :D

Opublikowano

Może wina leży po stronie złej konfiguracji bota, która powoduje zamknięcie się programu? Sprawdź logowanie bez tutoriala i włącz Start bot :D

Ja caly czas boce na tym bocie ale chcialem sobie wlonczyc te opcje zeby przy dc sam uruchmial ponownie logowanie

2464621040982908.png

Opublikowano

Nie mam zielonego pojęcia, co powoduje crash clienta. Na oficjalnym forum pH nikt nie zgłaszał takiego problemu... Przykro mi, ale nie jestem w stanie Tobie pomóc :(

Opublikowano

Mi tez to nie dziala, wszystko ustawilem jak trzeba, sqam wchodzi do gry, lecz gdy dostane dc to wlacza nastepnega klienta i na tym jest koniec :)

gdy klikam w ibocie show client to jest napisane sro not running :) Tak wiec to jest szit :]

Opublikowano

Nie mów mi, że to jest szit, bo każdemu prawie użytkownikowi z pH działa (mi również)! Powiedziałeś, że włącza ci następnego clienta, więc procedura jest wykonywana tak jak potrzeba. Problemem może być zbyt słaba maszyna, na której grasz w iSRO lub masz odpalone inne clienty, które uniemożliwiają poprawne działanie autoreloga...

Na wszelki wypadek podaj całą linijkę, którą wkleiłeś do iBot.exe (bez haseł) oraz sprawdź poprawność ścieżki sro_client.exe (upewnij się, czy użyłeś podwójnych znaków "\\")...

Opublikowano

Nie jestem idiota, by podawac Tobie to c o wkleilem, zrobilem wszystko poprawnie i wszystko jest jak trzeba, a jezeli 3,00 x2 7800GS 2gb Ram'u to dla ciebie za slaby sprzet na ISRo to pozdrawiam serdecznie.

Drugiego klienta nie odpalam, bo wiem, ze z innymi nie dziala, ale jak widac nawet normalnie nie dziala.

PS.

Jesli cos zle napiszesz w tej calej komendzie, nawet glupi znaczek '/' to po odpaleniu ikony bota wyskoczy ci blad, wiec nie ma mozliwosci by bylo cos nie tak, bo gra sie zalacza i wbija samo na chara.

Opublikowano

Nie jestem idiota, by podawac Tobie to c o wkleilem

Pozostawiam to bez komentarza... Jakbyś był na tyle inteligentny, aby czytać, co napisałem to miałbym chęci Tobie pomóc!

Na wszelki wypadek podaj całą linijkę, którą wkleiłeś do iBot.exe (bez haseł) oraz sprawdź poprawność ścieżki sro_client.exe (upewnij się, czy użyłeś podwójnych znaków "\\")...

Widzisz tutaj nawias: (bez haseł)?

a jezeli 3,00 x2 7800GS 2gb Ram'u to dla ciebie za slaby sprzet na ISRo to pozdrawiam serdecznie.

Moje zdanie było w trybie przypuszczającym, więc nie wiem skąd te nerwy!?

Problemem może być zbyt słaba maszyna, na której grasz w iSRO

Opublikowano

Ale Ty nie rozumiesz pewnej kwestii, jak mozesz mi pomoc, skoro sam tego auto reloga nie napisales, z twoich postow wywionskowalem, ze znasz sie o chuj mniej niz ja, co szczerze mam gdzies, ale jak widze Twoje wypowiedzi to chce mi sie po prostu smiac.

Pamieaj jedna kwestie, 99% osobom program dziala, a 1% procentowi - nie :)

99% osobom pomozesz, a 1% osobom po prostu nie dasz rady.

Skoro mam wszystko ustawione dobrze, wiec w czym Ty chcesz mi pomoc?

Moj post nie wnioskowal o pomoc, tylko o stwierdzenie, ze nie dziala, ja nie prosze nikogo o pomoc. :)

A co do podawania hasla, to nie chodzilo mi wcale oto, a jedynie, ze nie chce mi sie wklejac Tobie calej tejze linijki, poniewaz jestem pewien, ze mam ustawioen wszytsko dobrze, i nie jestem zadnym noobem w kwestii programow i bota...dla mnie to stwierdzenie bylo conajmniej smieszne.

Pozdro

Opublikowano
Pamieaj jedna kwestie, 99% osobom program dziala, a 1% procentowi - nie :)

99% osobom pomozesz, a 1% osobom po prostu nie dasz rady.

Powiem Ci tak: 99,9% problemów na tym forum wynika z głupoty użytkowników i ich bierności w chęci poszukania gotowego rozwiązania w internecie. Wczoraj byłem u kolegi, któremu sam zrobiłem autoreloga i wynik był pozytywny. Nie dopuszczam do wiadomości stwierdzenia, że komuś może nie działać! Poradnik przetestowany na Windows XP, Vista oraz 7...

Ale Ty nie rozumiesz pewnej kwestii, jak mozesz mi pomoc, skoro sam tego auto reloga nie napisales, z twoich postow wywionskowalem, ze znasz sie o chuj mniej niz ja, co szczerze mam gdzies, ale jak widze Twoje wypowiedzi to chce mi sie po prostu smiac.

Prawdą jest, że sam tego nie napisałem, ale wystarczy otworzyć plik iBot_Commands.txt, aby zobaczyć gotowe komendy podane w tym poradniku (napisane przez twórcę iBot'a)! Kolejną kwestią jest zasada zachowania kultury słowa. Dużo czasu spędziłem na tym forum i faktem jest to, że Ci ludzie mają z reguły po 12 lat... Oczywiście regulamin tego nie zabrania (karane jest nadmierne używanie wulgaryzmów), ale mimo wszystko to w pełni świadczy o człowieku!

A co do podawania hasla, to nie chodzilo mi wcale oto, a jedynie, ze nie chce mi sie wklejac Tobie calej tejze linijki, poniewaz jestem pewien, ze mam ustawioen wszytsko dobrze, i nie jestem zadnym noobem w kwestii programow i bota...dla mnie to stwierdzenie bylo conajmniej smieszne.

A posta, który jest spamem i nie wnosi nic do tematu chciało Ci się pisać?

Dodam jeszcze, że opcja Auto Relog jest dostępna w drugiej zakładce iBot'a po kliknięciu na przycisk "DONATE". Poradnik ten to tylko ułatwienie ludziom życia, aby nie musieli za każdym razem klikać jak głupi. Jeśli ktoś mówi, że mu nie działa to wina leży tylko i wyłącznie po stronie tej osoby, ponieważ dokonała wadliwej konfiguracji pliku lub nie posiada mózgu, o czym wspomniałem w pierwszym poście...

Opublikowano

Napisz o ktory post Tobie chodzi.

Nie wydaje mi sie, by ktorys moj post nie wnosil nic do tematu, Ty dalej nie rozumiesz, ze mam to gdzies, a pieprzysz jakies farmazony, ze nie chce mi sie szukac..bez komentarza.

napisalem, ze mi nie dziala i taka jest prawka, jesli to dla Ciebie nie jest na temat w tym watku, to go po prostu usun.

Nie musisz mi pisac swoich wslanych prawd o zyciu, bo gowno o mnie wiesz, ale jedno mnie smieszy w tym wszystkim, Twoje stwierdzenie 'niemozliwe zeby Tobie nie dzialalo', a jednak :)

Nigdy nie mow nigdy, bo ostro sie przejedziesz kolego, dla Twojej skromnej wiadomosci mam 22 lata, jeszcze chcesz sie czegos dowiedziec?

Dla mnie ta rozmowa nie ma sensu, napisalem, ze mi nie dziala i NIGDZIE nie napisalem, ze prosze o pomoc, prawda?

Wiec zastanow sie co Ty w ogole tutaj wypisujesz, ja pier...

Opublikowano

Napisz o ktory post Tobie chodzi.Nie wydaje mi sie, by ktorys moj post nie wnosil nic do tematu, Ty dalej nie rozumiesz, ze mam to gdzies, a pieprzysz jakies farmazony, ze nie chce mi sie szukac..bez komentarza.napisalem, ze mi nie dziala i taka jest prawka, jesli to dla Ciebie nie jest na temat w tym watku, to go po prostu usun.Nie musisz mi pisac swoich wslanych prawd o zyciu, bo gowno o mnie wiesz, ale jedno mnie smieszy w tym wszystkim, Twoje stwierdzenie 'niemozliwe zeby Tobie nie dzialalo', a jednak :)Nigdy nie mow nigdy, bo ostro sie przejedziesz kolego, dla Twojej skromnej wiadomosci mam 22 lata, jeszcze chcesz sie czegos dowiedziec?Dla mnie ta rozmowa nie ma sensu, napisalem, ze mi nie dziala i NIGDZIE nie napisalem, ze prosze o pomoc, prawda?Wiec zastanow sie co Ty w ogole tutaj wypisujesz, ja pier...

Powaliłeś mnie tą wypowiedzią: napisz, o który post Tobie chodzi o.O

Powiem tak: Żal mi Ciebie bardzo i z całego serca współczuję... Jeżeli piszesz na forum, że Ci nie działa to piszesz, aby się tym pochwalić, czy zaciągnąć rady?

Temat zamknięty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...