Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Solidute

Krzysiekn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Solidute.eu

2975614542649811445569.png

» IP serwera: mc.solidute.eu

» Wersja serwera: 1.7.2

» Typ serwera: Survival (Gildie)

» Ilość slotów: 100

» Whitelista: Nie

» Autoryzacja: NoPremium

»  Dodatkowa informacjaSerwer w fazie BETA testów. Jednakże dokonaliśmy wszelkich starań by wszystko działało prawidłowo.

» Na naszym serwerze jest: system ulepszeń za pomocą specjalnych klejnotów zdobywanych podczas walki,  drop ze stone, eventy co tydzień, miła administracja, rangi VIP/SuperVIP/MegaVIP, ciągle doskonalenie serwera w postaci nowych funkcji.

» Strona WWW: http://solidute.eu

Właściciel:

krzysiekn_pl

1514314544942961445569.png

ss1.png

,

ss2.png

,

ss3.png

,

ss4.png

,

ss5.png

6244214544943521445569.png

Opublikowano

Emm... i o co chodzi na serwerze? Nie wiem czego mogę się spodziewać, kompletnie. Wiem, że jest to serwer survival + gildie, ale nic nie wiem o np. boyfarmerach, dropie, dodatkowych przedmiotach, konstrukcjach (np. sklep czy areny)

@Edit

Napisales o ulepszeniach przez klejnoty zdobywane podczas walki - brzmi bardzo ciekawie i zachęca - nie spodziewałem się tego i nie widziałem tego wcześniej. Jednak naprawdę jeszcze więcej osób weszłoby, gdyby następna część zdania nie brzmiała "wiele autorskich pluginów"

Moje posty:  100 200 300 400 500 600 700 800 900 1000 1100 1200 1300 1400 1500 1600 1700 1800 1900 2000

Opublikowano

Emm... i o co chodzi na serwerze? Nie wiem czego mogę się spodziewać, kompletnie. Wiem, że jest to serwer survival + gildie, ale nic nie wiem o np. boyfarmerach, dropie, dodatkowych przedmiotach, konstrukcjach (np. sklep czy areny)

Ops, przepraszam. Już to zaktualizuje :).

@edit: zaktualizowane.

Opublikowano

Zmieniliśmy na serwerze drop ze stone ;) Został poprawiony zgodnie z życzeniem jednego  z użytkowników.

Opublikowano

Prezentacja taka sobie + Wersja 1.7.2 to żart.

Zaraz dam edit i powiem

Spawn na zdjęciach ładny. Po wejściu na serwer wielka kupa :).

Gracze weszli na serwer a wlasciciel sobie poszedl

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Grałem troszkę i mogę powiedzieć tyle:

-ogarnięta administracja

-dobry serwer

-ciekawy, oryginalny plan, nie widziałem czegoś takiego jeszcze

-widac profesjonalne podejscie

Ma jednak pewna wade... brak graczy. Swietnie graloby sie gdyby bylo troszke wiecej osob. Mam nadzieje, ze juz wkrotce gdy serwer bedzie calkowicie ukonczony (poki co wciaz "beta") to bedzie jeszcze lepiej, zwlaszcza z iloscia graczy :) 

Moje posty:  100 200 300 400 500 600 700 800 900 1000 1100 1200 1300 1400 1500 1600 1700 1800 1900 2000

Opublikowano

Prezentacja taka sobie + Wersja 1.7.2 to żart.

Zaraz dam edit i powiem

Spawn na zdjęciach ładny. Po wejściu na serwer wielka kupa :).

Gracze weszli na serwer a wlasciciel sobie poszedl

Jest niedziela, ja mam swoje zycie, rodzine, nie siedzę cały czas na serwerze. W tygodniu wiecej, aczkolwiek staram sie zachować jakiekolwiek pozory człowieczeństwa. Dziękuje za konstruktywną opinię, i wskazanie nam błędów ktore moglibyśmy naprawić.

Opublikowano

Prezentacja sewera bardoz minimalistyczna a screeny nie zachwycają. Oceniam ten serwer dwa na dziesięć. Życzę powodzenia jak nic nie zrobicie żeby go ulepszyć.

images.jpg

Opublikowano

2/10? Co można ulepszyć? Byłeś kiedykolwiek na nim? :) Akurat włożyliśmy wiele starań w niego, wiec prosimy o podparta dowodami krytykę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...