Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

kola

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich!!!!

Postanowiłem napisać ten post gdyż ostatnio przeglądałem różne gry MMORPG

i muszę z całą przykrością stwierdzić że nie ma (dla mnie...) już gier mmo... :/ Ostatnią grą tego typu był i jest Silkroad Online... guild war, pvp, CTF, FGW, wspólne wypady na unikaty, party, no i najlepsze i unikalne JOB!!!! to co tygryski lubią najbardziej :D dreszczyk strachu i ekscytacji kiedy już dojdziemy :) nigdy nie wiesz kiedy i gdzie spotkasz thiefa, huntera czy tradera z trade ;)  A wiem że jest wielu ludzi jak ja, co chcieli by wrócić do gry lecz nie mają z kim i nie wiedzą gdzie... Osobiście też mam ten problem, jak narazie gram w silka tak zwanego link --> Creddy Online  120lv pvp... lecz granie samemu jest strasznie nudne, dlatego postanowiłem otworzyć ten temat, proszę by osoby które są zainteresowane powrotem pisały swoje propozycje i może jakoś zaprezentowały swojego faworyta :) opiszcie co wymagacie od serwera lub wstawcie swój link do silka :)

Jak już pisałem ja gram na creddy online max lv 120 na serwerze przebywa dość sporo osób bop aż 1500++ free silk itp tu taj jest LINK a w nim macie co jest na serwerze... tylko się zmieniło to że jest 120lv :) i d12 :P

PS: widziałem post odnośny zapraszania do wspólnej gry  lecz ten post jest do ogólnej rozmowy a tam byśmy tylko spamowali ;)

SRY nie wiem jak to się stało że 2x mi wystawiło ten sam post proszę administratora by 1 zamkną z góry dziękuje

rusiaplpng.jpgruzapl.pngjolixoss.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...