Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EB] Polecane skrypty/postacie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co jest teraz dobre pod EloBuddy, bo szukam i szukam to albo jakieś outdata skrypty albo jakiś s**t.

Someone can help mi? 

Opublikowano

Na EloBuddy nic nie jest dobre :3 

Juz legit ci polecam niz grac na tym czyms i jeszcze bana wylapac :D

Od ciebie to raczej nic nie chcę bo ty tylko to EB hejtujesz i pytałem o skrypty a nie zbędny spam który mi się i tak nie przyda.

zobacz sobie PortAIO

Podałbyś jakiś link? I tak dokładnie co ten skrypt robi? To jakiś multi do paru champów?  @kryska010

Opublikowano

https://github.com/berbb/PortAIO - PortAIO

Chodzi w tym o to, że w tym są skrypty do WSZYSTKICH postaci + evade, humanizery itp.

A najlepsze jest to, że to jest jakoś tam przekonwertowane z L# na Elobuddy dlatego opłaca się na tym grać

Przy instalacji wyskakuje mi Failed mimo, że mam zaisntalowane te wymagane rzeczy :D
Opublikowano

To n

https://github.com/berbb/PortAIO - PortAIO
Chodzi w tym o to, że w tym są skrypty do WSZYSTKICH postaci + evade, humanizery itp.
A najlepsze jest to, że to jest jakoś tam przekonwertowane z L# na Elobuddy dlatego opłaca się na tym grać

Przy instalacji wyskakuje mi Failed mimo, że mam zaisntalowane te wymagane rzeczy :D

to nie jest Hejt , tylko prawda ^^ , Ale jak chcesz to CopyPasteAIO moze byc ciebie dobre ale dla mnie to meczarnia z tym czyms grac ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...