Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Filmy akcji, o nastolatkach itp..

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam szukam filmów akcji lub coś w podobie do Transormers Wiek Zagłady a dokładnie do końcowych akcji. 

Głownie chodzi mi o akcje w filmie, że w czasie gdy jedni się biją inny idą po pomoc i potem wracają z "odsieczą" i wygrywają.

Szukam też filmów młodieżowych, gdzie jest poruszony wątek miłosny (bez horrorów)

Opublikowano

Widziałem tylko zwiastun kiedyś. Czy to naprawdę jest młodzieżowe? Zazwyczaj filmy o takiej tematyce powinny przedstawiać problemy w tym wieku, a tu został poruszony tylko temat aresztu domowego i jakiegoś przestępcy. 

Nie musi przedstawiać żadnego problemu typu narkotyki czy jakieś inne gówno. Może to być jakieś zwyczajne love story czy coś innego ;-). 

Opublikowano

Widziałem tylko zwiastun kiedyś. Czy to naprawdę jest młodzieżowe? Zazwyczaj filmy o takiej tematyce powinny przedstawiać problemy w tym wieku, a tu został poruszony tylko temat aresztu domowego i jakiegoś przestępcy. 

Nie musi przedstawiać żadnego problemu typu narkotyki czy jakieś inne gówno. Może to być jakieś zwyczajne love story czy coś innego ;-). 

Harry Potter? Młodzieżowa seria :)

Opublikowano

Tym Harrym już mi się srać chce 

Opublikowano

Cała seria jest warta obejrzenia. 

Opublikowano

Cała seria jest warta obejrzenia. 

Harrego powinno się czytać, a nie oglądać  T_T .

Opublikowano

Polecam film : Lwie Serce

Jednostka Centralna: Karta Graficzna: MSI GeForce GTX 1050 Ti GAMING X | Procesor: Intel i3-7100 3.90Ghz | RAM: 8GB

Opublikowano

W sumie ostatnio oglądałem adaptację serii "Niezgodna" w której skład wchodzą trzy filmy (czwarty jest w trakcie kręcenia) i muszę przyznać, że nawet fajnie mi się ogladało

1. Niezgodna

2. Zbuntowana

3. Wierna 

4. Panująca (?) (w trakcie kręcenia)

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

W sumie ostatnio oglądałem adaptację serii "Niezgodna" w której skład wchodzą trzy filmy (czwarty jest w trakcie kręcenia) i muszę przyznać, że nawet fajnie mi się ogladało

1. Niezgodna

2. Zbuntowana

3. Wierna 

4. Panująca (?) (w trakcie kręcenia)

Niezgodną oglądałem, fajne. 

Opublikowano

"Boy 7", "Jestem numerem 4". Jeśli nakręcą film na podstawie książki "michael vey" lub "enklawa" to możesz dodać do listy ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...