Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak naładować pada do PS4 ?

Paweł8484

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w pytaniu wyżej. Podłączam pada do konsoli kablem i włączam w konsoli tryb uśpienia. Skąd mam wiedzieć czy pad się naładował ? Z początku na padzie mrugało żółte światełko a teraz już nic nie mruga. Jest taki sam jakby był wyłączony a konsola świeci się na żółto. I wolno ładować pada kiedy jest on lekko rozładowany ?

Opublikowano

kur*a ;-;

Jak włączysz konsolę i wyjmiesz kabel będziesz miał stan naładowania, tak wolno ładować, konsola Cię nie zje, ja czasem nawet ładowarką od telefonu ładuję i nic nie wypierd**a systemu :]

myślałem że to ja w ciemnogrodzie żyję ;-;

Doje**ł jak sosna w dzika...

Opublikowano

Po uj zakładasz taki temat? Wystarczy wpisać w google. Ja pi3rdole ...

Tak jak w pytaniu wyżej. Podłączam pada do konsoli kablem i włączam w konsoli tryb uśpienia. Skąd mam wiedzieć czy pad się naładował ? Z początku na padzie mrugało żółte światełko a teraz już nic nie mruga. Jest taki sam jakby był wyłączony a konsola świeci się na żółto. I wolno ładować pada kiedy jest on lekko rozładowany ?

nie, nie wolno ładować o Panie Jezusie.

Jak włączysz konsole to będziesz widział czy się naładował. 

4661.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...