Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vesteris Czy Athes?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grałem tu i tu. Ale zdecydowałem się ostatecznie na Vesteris, serwer medium z elementami hard'a. Zazwyczaj grałem easy/pvp, jednak po ostatniej półtoramiesięcznej/dwumiesięcznejrozgrywce na Baria.pl, po wbiciu 2x max lvl. Pora przesiąść się na jakiś medium/hard. Pora się zdecydować Athes/Antaris/Vesteris. Z racji że lubię stary klimat metka gram na Vesteris. Z graczy Athesu dużo przeszło na Antaris. Na Antaris fajnie bo nowości itd. jednak ja jestem tradycjonalistą i nie podoba mi się np mapa od 1 lvl. wiele rzeczy mi tam przeszkadzało chociaż atmosfera i serwer całkiem w porządku. Vesteris rozgrywka na pare miesiecy polecam wszystkim :D

Vesteris :
+ stoi ponad rok
+ tradycyjny klimacik 
+ trochę cięższy niż Athes
+ więcej graczy niż na Athes.

Opublikowano

Vesteris.

Athesem nikt się raczej nie zajmuję i serwer pewnie zaraz podupadnie.

Grałem tu i tu. Ale zdecydowałem się ostatecznie na Vesteris, serwer medium z elementami hard'a. Zazwyczaj grałem easy/pvp, jednak po ostatniej półtoramiesięcznej/dwumiesięcznejrozgrywce na Baria.pl, po wbiciu 2x max lvl. Pora przesiąść się na jakiś medium/hard. Pora się zdecydować Athes/Antaris/Vesteris. Z racji że lubię stary klimat metka gram na Vesteris. Z graczy Athesu dużo przeszło na Antaris. Na Antaris fajnie bo nowości itd. jednak ja jestem tradycjonalistą i nie podoba mi się np mapa od 1 lvl. wiele rzeczy mi tam przeszkadzało chociaż atmosfera i serwer całkiem w porządku. Vesteris rozgrywka na pare miesiecy polecam wszystkim :D

Vesteris :

+ stoi ponad rok

+ tradycyjny klimacik 

+ trochę cięższy niż Athes

+ więcej graczy niż na Athes.

Dzięki wielkie już zaczynam grę ^.^ Do zobaczenia na spotach :)

Opublikowano

Vesteris.

Athesem nikt się raczej nie zajmuję i serwer pewnie zaraz podupadnie.

Jak nikt sie nie zajmuje serwerem ?

Na ts ruch jest jesli jest potrzeba - support rowniez non stop dziala.

Na forum jesli potrzeba jest rowniez sa, pierdolami nikt sie przejmowac nie bedzie za co maja duzy szacunek (nie obchodzi ich syf tak jak na wiekszosci serwerach). ;)

Nie wdaja sie w smieszne dyskusje etc. dlatego tez po tym mozna stwierdzic czemu napisales ze sie nie zajmuja serwerem - co jest klamstwem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...