Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam MH na Antarisa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na allegro już są, nie wiem czy mogę podlinkować, więc napiszę że wystarczy napisać "Antaris" cheaty, bot, skrypt czy inny ch&%$..

Ja osobiście kupiłem, i chodzi jak marzenie.

C++%20FAQ%20Lite.jpg

_______________________________________________________________________________________________________

Z JavaScriptem jest jak z wódką. Nie ma problemu jeśli sobie pijesz, ale gdy zaczynasz twierdzić, że ci smakuje, to znak, że masz problem.

:((  ^^:lenny:

_______________________________________________________________________________________________________

Opublikowano

kolega up, niezła reklama, ostatnio pokazywałeś takiego cheata z takimi opcjami na forum, ale temat usunięty dobre dobre :D

btw polecam kupić m2boba za 40 zł, działa jak ta lala, a nie ten s**t z allegro, wh jest ma parę osób z mojej gildii, sam również też mam, dmg również działa x2-4, marmur hack działa słabo i ssie

Opublikowano

Dlaczego nazywasz to "szitem" z allegro?

M2bob ma te same funkcje, tylko jest droższy o 50%, oraz niedługo dostanie blocka.

Ten z allegro jest niewykrywalny i 100% bez blokady :)

C++%20FAQ%20Lite.jpg

Z JavaScriptem jest jak z wódką. Nie ma problemu jeśli sobie pijesz, ale gdy zaczynasz twierdzić, że ci smakuje, to znak, że masz problem.

:((  ^^:lenny:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...