Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam hacków na Antarisa

xAdr1an

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Tak jak w temacie szukam jakieś działające cheaty a A****S'a. Chodzi mi dokładnie o jakiegoś waithacka czy coś. Mówię od razu, że MH od Siela mi wgl nie działa nigdzie, żeby nikt nie podsyłał tego. Z góry dzięki i czekam na posty. Pozdrawiam.

Opublikowano

Dobrze uruchamiasz SIELU MH? Otpal przez administratora.

Nie mam Antywira znaczy wyłączony i gdy chce uruchomić siela usuwa mi plik exe i nwm jak to zrobić by działało... usuwa plik nic się nie pojawia i tak ciągle... Jak coś to mogę nagrać i pokazać jak to wygląda.

Proszę o zmianę nazwy tematu z Cheaty na MPCForum na Cheaty na MPCforuma

Opublikowano

Otpal? Niezła patologia.

Nie mam Antywira znaczy wyłączony i gdy chce uruchomić siela usuwa mi plik exe i nwm jak to zrobić by działało... usuwa plik nic się nie pojawia i tak ciągle... Jak coś to mogę nagrać i pokazać jak to wygląda.

Proszę o zmianę nazwy tematu z Cheaty na MPCForum na Cheaty na MPCforuma

Wyłącz te wszystkie windows defendery itp.

Opublikowano

No właśnie mam off wszystko co możliwe, firewall itp. no i usuwa ten plik ;x

Opublikowano

Cheat engine odpal przez to, a jak nie wiesz gdzie znaleźć to szukaj u Siela kiedyś w jego temcie w postach kiedyś tego sam potrzebowalem i podeslal mi linka :D wiec musi gdzieś być mniej wiecej strony 20 do 60 szukaj xD

Opublikowano

xyz

C++%20FAQ%20Lite.jpg

_______________________________________________________________________________________________________

Z JavaScriptem jest jak z wódką. Nie ma problemu jeśli sobie pijesz, ale gdy zaczynasz twierdzić, że ci smakuje, to znak, że masz problem.

:((  ^^:lenny:

_______________________________________________________________________________________________________

Opublikowano

Są jedne, płatne.

Na allegro ziomek wystawił, wystarczy wpisać Antaris i poszukac za 20zł są tam..

Ja kupiłem i chodzi ładnie, jak ktoś ma hajsy to może kupić.

Przestań już tak zachwalać tą swoją aukcję :P

Opublikowano

Proszę o zmianę "Antarisa" na "MPCforuma". Na Antarisie nie gram bo serwer pod IS'a only ^^

Mi nie działa sielu bo usuwa się plik. exe

Pilnie proszę o pomoc.

Opublikowano

Proszę o zmianę "Antarisa" na "MPCforuma". Na Antarisie nie gram bo serwer pod IS'a only ^^

Mi nie działa sielu bo usuwa się plik. exe

Pilnie proszę o pomoc.

Co z tego że pod is skoro is możesz mieć za free? xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...