Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] ADC i Ezreal

Taki KaWai<3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

itam. Jakie polecacie teraz ADC na solo Q? Wysoka platyna. I jeczcze jedno pytanie, kiedy najlepiej grac eza pod TF a kiedy pod blue? Jak najlepiej polecacie?

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Wydaje mi się, że na soloq dobrym pomysłem byłaby Caitlyn. 

Posiada mechanizm ucieczki, duuuży zasięg, trapy, które dają jeszcze więcej bezpieczeństwa, dobrze skaluje się do late game'u, ma dość spore obrażenia, szczególnie w połączeniu z pasywką.

Co do ezreala to imo gauntleta bierze się kiedy masz słaby peel, albo kiedy pilnie potrzebujesz armora/cc. Trinity daje więcej obrażeń.

giphy.gif

Opublikowano

Według mnie TF da Ci więcej w midgame a robienie go pod blue to w late będzie się lepiej spisywał niż z TF,ja osobiście wolę robić blue eza.Z innych adc to polecam caitlyn,luciana,sivir i hypercarry czyli trist i jinx.Średnio polecam vayne bo trzeba naprawdę umieć nią grać żeby coś zdziałać.

Opublikowano

Vayne build gosa [botrk,Statick,Infinity] I nawet jeśli przegrasz linie to i będziesz miał ogromny dmg.

Opublikowano

Vayne build gosa [botrk,Statick,Infinity] I nawet jeśli przegrasz linie to i będziesz miał ogromny dmg.

Tak a w kolejne złoży Ci botrk,pd i bt to zgłupiejesz patrząc na to w ten sposób.Trzeba po prostu wiedzieć co nam jest potrzebne i tyle.

Od siebie jeszcze chciałbym dodać jhina bo zapomniałem o nim napisać wcześniej.Szczególnie polecam składać go pod ad a nie pod kryta.

Opublikowano

Generalnie Trinity - duże obrażenia,

Gauntlet to item taki trochę sytuacyjny jeżeli jakieś Vi czy cokolwiek innego insta wbija się w ciebie.

Co do ADC.

Moim takim TOP tier jest:

Jhin,Twitch,Draven.

Polecam bo dobrze wymasterowane na solo/dynamicQ robią co chcą na bocie, a szczególnie twitch, którym bez problemowo można wygrać samemu teamfight mając dobrą pozycję.

Prawda jest taka, że bez problemu da się wygrać grę Vayne (solo), ale dopiero po 30 minucie.

Buildy Gosu są sytuacyjne.

Raz zaczyna ze statikiem/ie, a raz z botrkiem lub phantomem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...