Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę Administratorem+Grafikiem

kryniek67

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

53922772915069562512.jpg

Jednostka Centralna: Karta Graficzna: MSI GeForce GTX 1050 Ti GAMING X | Procesor: Intel i3-7100 3.90Ghz | RAM: 8GB

Opublikowano

prezentacja jest mało zachęcająca .

Słuchaj typie, z tego co widzę chodzisz po tematach i ludzi krytykujesz. Nie potrzebuję tu kogoś takiego. Jesteś zainteresowany? Pisz. Do widzenia.

Jednostka Centralna: Karta Graficzna: MSI GeForce GTX 1050 Ti GAMING X | Procesor: Intel i3-7100 3.90Ghz | RAM: 8GB

Opublikowano

Jakoś strasznie podobna twoja prezentacja do mojej. :v

http://prntscr.com/bnwig7

Chyba sobie żartujesz.

Może rzeczywiście dziwnie to wygląda, ale mogę przysiąc, że nie robiłem pod twój wygląd. 

I chyba oczywiste jest to ,że za darmo grafiki nie oddam. Dlatego napisałem ''zapłata lub ranga''.

Po prostu zbieg okoliczności, ale dzięki za spostrzegawczość. 

Opublikowano

Nie masz nic do pokazania prócz tej jednej prezentacji która jest do zrobienia w 5 minut i od razu piszesz, że chcesz hajs?

Opublikowano

Nie masz nic do pokazania prócz tej jednej prezentacji która jest do zrobienia w 5 minut i od razu piszesz, że chcesz hajs?

Nie widzę szans na porozumienie. Przecież jeśli ktoś będzie chciał grafikę to zrobię ją ,a następnie odbiorca powie czy się podoba czy nie.

Masz jakiś problem?

Każdy próbuje coś osiągnąć, nie tylko ty bawisz się grafiką.

Opublikowano

"Zostanę Administratorem"

Jak dla mnie się nie nadajesz z jednego powodu, jesteś zbyt "agresywny".

Dziękuję za ocenę. To dla mnie dużo znaczy. :)

Nie jestem agresywny tylko nie rozumiem osób, które krytykują zamiast odpuścić.

Wiadomo ,że dawać się też nie będę. Pozdrawiam! :)

Opublikowano

Gdybym był potencjalnym klientem to nie zgłosiłbym się do ciebie. Prezentacja ma zachęcać i prezentować jak sama nazwa wskazuje, a taka prezentacja nie zbyt zachęca więc trzeba pokazać jakieś prace by zachęcić jednak do wyboru twoich usług. 

PS. Przecinki stawia się przed spacją.

Opublikowano

Napisałem z jakiego powodu nie ma grafiki. Prezentację tworzę taką ,jaka mi się podoba. Jeśli się odbiorcy nie podoba [tak jak w twoim przypadku], to nie komentuj. Proste.

PS. Nie będziesz mi mówił jak mam stawiać przecinki.

Opublikowano

To forum, mam prawo się wypowiedzieć i nic ci do tego.

Nie mówię ci jak masz stawiać, po prostu przypominam ci jak się je stawia, bo chyba nie wiesz. :-)

Opublikowano

To forum, mam prawo się wypowiedzieć i nic ci do tego.

Nie mówię ci jak masz stawiać, po prostu przypominam ci jak się je stawia, bo chyba nie wiesz. :-)

Dobra kolego. Wypowiedziałeś już się w tym temacie. O co ci jeszcze chodzi?

Opublikowano

Temat do zamknięcia!!!

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Tematy, które są nieaktywne przez okres 14 dni zostaną przeniesione do archiwum i będą tam dalej dostępne, jednak nie będzie można w nich odpowiadać.

j

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...