Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odwołanie od bana na 2 tyg.

MineD akaMichal

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka wszystkim.

O ile wiem, że od perma nie da się odwołać tak może od bana dwutygodniowego się da ? Wie ktoś ?

Chciałbym też się dowiedzieć jak przestać się denerwować, bo teraz wystarczy jeden report i to się zamieni w perma.

Bana dostałem głównie za to, że np miałem idiotę na adc albo typa co w 30 minucie bez wardów lata se sam po mapie pisałem coś w stylu " omg u are tard, what a idiot" itd ...

Help me :(

Opublikowano

Nie głównie za wyzywanie od tardów czy idiotów, bo bana na 2 tygodnie poprzedzają 3 bany na chat. Nie odwołasz się od tego bana. I właśnie, 3 gry toksyczne w przeciągu sezonu i masz perma. Zrób sobie przerwę od lola na miesiąc czy 2 i wtedy do gry przyjdziesz odświeżony i flejmić już nie będziesz =) Znam się na tym, 8 permów fak je

Opublikowano

Nie da się. I nie, nie wystarczy jeden report na perma. Mogłeś nie flejmić, ogarnąć dupsko to byś nie miał bana. Teraz ponosisz konsekwencje, więc jak grasz to zamknij ryj i patrz na siebie a nie flejm ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...