Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem w wyborze myszki.

kozak225

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie forumowicze. Ostatnio moja stara Kinzu V3 dokonała swojego żywota i mam już 2 potencjalne zastępczyni. 1 to SS Rival 100,mam okazję dorwać nówkę za 120 zł bo w sklepie komputerowym u mnie mają wyprzedaż(nówka sztuka zaplombowana),ale trochę boję się o to,że posiadam Palm Gripa i może być za mała dla mnie. Druga to CM Storm Mizar. Laser,dłuższy i nieco cięższy od Rivala. I czy może ktoś miał okazję posiadać obydwie myszki i się wypowiedzieć na temat ich różnicy i która mu się bardziej spodobała?  Idealna długość myszki to 15 cm,posiadam też podkładkę SS QcK Large więc o to się nie martwię.

Opublikowano

Rival 100 jest dużą myszką pod palm gripa, więc z wygodą powinno być okej. A o tej drugiej to pierwszy raz słyszę, podobna do cm alcor, ale jeśli myszka ma służyć do cs (wnioskuję po podkładce), to nie bierz się za laserowe myszki

i5 4460 - Gigabyte GTX 970 4GB - SSD Transcend 370 128GB - GoodRam 2x4GB 1600MHz CL9 - ASRock H81M-VG4 R2.0 - Chieftec 450W - Zalman T3

Zowie EC1-A - Zowie G-SR - Razer BlackWidow 2014 Tournament Edition - HyperX Cloud 1 - Audiotrak Prodigy Cube - LG 24GM77 144Hz

Opublikowano

Idź do jakiegoś sklepu (media markt, media expert, saturn, euro, cokolwiek) i przymierz się do kilku myszek, jak Ci coś będzie pasować to kup lub szukaj podobnych kształtem. Nie wiem jaki masz budżet ale polecam chociażby SS Sensei Raw, Mionix Avior 7000.

Opublikowano

alcor to mała i lekka myszka, do Twoich rąk raczej jest za mała, choć sama w sobie myszka jest świetna

i5 4460 - Gigabyte GTX 970 4GB - SSD Transcend 370 128GB - GoodRam 2x4GB 1600MHz CL9 - ASRock H81M-VG4 R2.0 - Chieftec 450W - Zalman T3

Zowie EC1-A - Zowie G-SR - Razer BlackWidow 2014 Tournament Edition - HyperX Cloud 1 - Audiotrak Prodigy Cube - LG 24GM77 144Hz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...