Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak teraz jest?

prowojo1992

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przymierzam sie do kupna CSa,grałem ostatni raz w pazdzierniku 2k15. Jak jest teraz w tym CSie?

ODRADZAM GRE NA AntarisIE !!!

NAJGORSZA ADMINISTRACJA  I MILION BUGÓW

TYLKO TUTAJ <3

Opublikowano

Jedyne co zmieniło się na gorsze, to brak możliwości wybrania tej samej mapy w rozgrywkach non-competetive.

Czyli nie moge grać z 10 gier pod rząd mirage?

TYLKO TUTAJ <3

Opublikowano

gra jest bardziej spopularyzowana a co za tym idzie więcej dzieci, i już nie mówię o mutacjach tylko o dojrzałości której szczególnie brak. tylko esport zmierza w dobrym kierunku.

kupuj chociaż sie wychillujesz jak postrzelasz kilka głów.

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Opublikowano

Jedyne co zmieniło się na gorsze, to brak możliwości wybrania tej samej mapy w rozgrywkach non-competetive.

Niestety nie, co jest głupie. Wczoraj z 15 minut szukałem innej mapy wyścigu zbrojeń niż lake...

Opublikowano

Doliczyć do tego jeszcze ładne aimlocki i wh... Niestety mam nadzieje, że zostanie to wytępione i nie zrobi się z tego drugi 1.6.

Opublikowano

Większa patola niż była. Może przez wakacje. MM się nie zmieniły po za poziomem, który spada coraz niżej.

Opublikowano

Na MM'ach możesz, na casualu, arms race itd. nie możesz.

O ile nie będziesz miał konta z 21 lvlem w grze to dostaniesz raka i wylewu, bo bez Prime'a teraz nie opłaca się grać. Na smurfach połowa meczy z haxami, druga połowa ze smurfami, tak więc pozdrawiam nowych graczy, valve wsadza im kij w dupę.

tenor.gif

Opublikowano

O ile nie będziesz miał konta z 21 lvlem w grze to dostaniesz raka i wylewu, bo bez Prime'a teraz nie opłaca się grać. Na smurfach połowa meczy z haxami, druga połowa ze smurfami, tak więc pozdrawiam nowych graczy, valve wsadza im kij w dupę.

Ty wiesz, że te prime nie działa? Około 3 na 10 meczy jest w prime pełnym........ Niby exclusive wyszukiwanie, a i tak to nie działa bo dobiera prawie zawsze osobę bez prima. Pewnie działa to na takiej zasadzie, że 15 osób szuka gry w tym 9 ma prima do tego meczu wrzuca 1 osobę która go nie ma. :) @.WhyNot Może po to aby nie czekać 20min na mecz.

Opublikowano

Ty wiesz, że te prime nie działa? Około 3 na 10 meczy jest w prime pełnym........ Niby exclusive wyszukiwanie, a i tak to nie działa bo dobiera prawie zawsze osobę bez prima. Pewnie działa to na takiej zasadzie, że 15 osób szuka gry w tym 9 ma prima do tego meczu wrzuca 1 osobę która go nie ma. :) @.WhyNot Może po to aby nie czekać 20min na mecz.

Nie wiem, możliwe. Na mainie grałem może z 5 meczy od czasu wprowadzenia tego i żadnych 3.0 hours in-game nie było. Za to na smurfie tak jak pisałem - bez Prime'a jest masakra, bo takiej liczby smurfów nie widziałem nigdy, a na smurfach mam przegrane 170 godzin xp. Najlepszy był mecz, gdy mieliśmy jakiegoś mocniejszego smurfa w teamie i enemy płakało, więc 1 się odpalił i dostał vac'a pod koniec meczu xD

tenor.gif

Opublikowano

Oczywiście, że działa. Nie jesteś w stanie zweryfikować, czy wszyscy mają, bo mogą cię w c***a zrobić i tyle. Ja nie spotkałem na prime jakiegoś świerzaka, który nie spełniałby wymagań i zawsze jak się pytałem to normalnie mówili, że mają, i że super, że możemy sobie pograć. Pomijając fakt, że teraz jeszcze na prime można spotkać cheaterów, bo nie zdążyło ich jeszcze wybanować (na początku do prime mógł dołączyć każdy). Jak zbanują raz takiego cheatera to odechce mu się załatwiać nowe numery telefonu i konta (w wielu krajach nowy nr tel jest ciężki do zdobycia).

Opublikowano

Nie warto było xD

Po 4 dniach miałem 8:0 w wygranych a skończylo sie na tym że na koniec miałem 10:12 win/lose :>

TYLKO TUTAJ <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...