Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MTA - poszukuje serwera RealLife, Drift i Zombie

Canna.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli piszę w złym miejscu proszę o przeniesienie!

Szukam serwerów MTA:

-Real Life gdzie gra dużo osób, jest co robić, a administracja to nie banda 12 latków.

-Zombie - coś jak DayZ ew. jakaś obrona miejsca przed zombie (nie wiem jak to się nazywa)

-Drift - Serwera gdzie można polatać sobie bokiem z innymi 

Opublikowano

Real Life- Play Your Life(PYLIFE), najwięcej osób i jeden z najlepszych serwerów. Jeżeli ten Ci nie przypadnie do gustu to może 4Life. Również ciekawy serwer. Oba polecam.

Zombie- tutaj najlepiej wpisać w wyszukiwarkę dayz i sprawdzać serwery po ilości graczy, który Ci będzie pasował na tym graj.

Drift- Tu mogę polecić jeden serwer CofeeDrift. Niepolski, ale bardzo dopracowany serwer.

rJtsc5O.png

Opublikowano

Real Life- Play Your Life(PYLIFE), najwięcej osób i jeden z najlepszych serwerów. Jeżeli ten Ci nie przypadnie do gustu to może 4Life. Również ciekawy serwer. Oba polecam.

Zombie- tutaj najlepiej wpisać w wyszukiwarkę dayz i sprawdzać serwery po ilości graczy, który Ci będzie pasował na tym graj.

Drift- Tu mogę polecić jeden serwer CofeeDrift. Niepolski, ale bardzo dopracowany serwer.

Właśnie gdyby nie ban na Pylife to bym tu nie pisał... xD. Co do 4Life obadam.

Kurcze właśnie z tymi zombie to jest tak, że grałem kiedyś na świetnym serwerze gdzie było trzeba sobie znaleźć miejscówkę na mapie (customowej) i się jak najdłużej bronić, jeżeli Cię dopadli to zamieniałeś się w zombie i ganiałeś innych ocalałych. Szukam właśnie czegoś w ten deseń.

Opublikowano

-Real Life gdzie gra dużo osób, jest co robić, a administracja to nie banda 12 latków.

.devGaming i chyba większość, jak nie wszyscy Ci to napiszą. ;p

Opublikowano

.devGaming i chyba większość, jak nie wszyscy Ci to napiszą. ;p

Tylko, że .devgaming jest serwerem Role Play, nie Real Life. Też miałem to napisać.

rJtsc5O.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...