Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hack Do Cod:Mw2

MrMusH!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam .

Poszukuje hack lvl do call of duty : mw 2 .

Chodzi mi o coś takiego żeby dało się zmienić czas gry aby nie dostać bana , i żeby był po Pl;u ( no chyba że eng z Tutkiem ktoś da lub wytłumaczy ) .

Prestiże nie muszą być wszystkie odblokowane chce 1 prestiż z 70 lvlem i ze wszystkim nic więcej mam 24 H gry więc może nie trzeba hack na zmianne czasu też skoro by może ktoś miał tylko na 1 prestiż z 70 lvlem ?

Opublikowano

Dziękuje panu bardzo ale gdy to włączę może mi to steam wykryć i bana dostane ?

I ile trzeba dedów na 1 prestiż 70 lvl zabić hedów i godzin gry a i jeszcze jedno jeżeli będe miał wszystkie enemblanty to mnien ie zbanują czy oni tego nie widza :?

Opublikowano

Gdy ustawisz deady itp to nie dostaniesz.

Ustaw sobie:

6 Dni Gry

971 Headshotów.

Jak dobrze pamiętam dostawało się all Embelanty.

zbanują cię jeżeli ustawisz sobie eblemtant z Czaską taką jak ma 10th prestige która się kręci podobno ona jest tylko dla IW

1290020186-U148832.jpg

Opublikowano

Gdy ustawisz deady itp to nie dostaniesz.

Ustaw sobie:

6 Dni Gry

971 Headshotów.

Jak dobrze pamiętam dostawało się all Embelanty.

zbanują cię jeżeli ustawisz sobie eblemtant z Czaską taką jak ma 10th prestige która się kręci podobno ona jest tylko dla IW

Oki włanczam gre , hack , wpisuje wszystko klikam all prostokąt niebieski i wchodzę do gry paczę nic nie ma ? Znaczy się nie działa :/

Opublikowano

Uruchom jako administrator.

Jako administrator czyli jak ? ( Jak wezmę naprzykład 70 i ak będzie to będzie do niego wszystko dostępne ?

Chodzi mi to jak mam uruchomić jako administrator ?

Klikam prawym biore uruchom jako tam jest zaznaczone 2 pierwsze opcjie włanczam napis jest na czerwno , a gdy zaznaczam 3 opcjie biore swojego użytkownika i nie wiem z kąd wziąści hasło ?

Opublikowano

PressButton dal ci linka do starej wersji trainera pod starsza wersje gry.

Uzyj tego:

To jest ukryta treść, proszę

Zeby uruchomic jako administrator klikasz prawym przyciskiem myszy na programie i wybierasz uruchom jako administrator(tylko win7 i vista). Na xp nie musisz tego robic.

Zbanują cię jeżeli ustawisz sobie eblemtant z Czaską taką jak ma 10th prestige która się kręci podobno ona jest tylko dla IW

Watpie, mozna napisac skrypt ze kazdemu na serwie ustawia ten emblemat i co z nimi? Maja wszyscy dostac bana za to ze ich polaczylo z Hostem ktory uzywa modow?

Opublikowano

Poustawiałem wszystko ale tam był wynik jego też zmienici jeżeli tak jaki będzie na 55 ? i cyz 21 h na 55 starczy gry ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...