Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Profesjonalny mapper / effect designer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!

Zajmuje się Tworzeniem map na serwery. W moich mapach bardzo duży nacisk kładę na szczegóły.

Staram się, by każda mapa była niepowtarzalna i cechowała się niecodziennymi rozwiązaniami.

Razem z mapą tworzę również pakiety tekstur, a także efektów - które potęgują ogólne wrażenie na mapie.

Jednocześnie staram się,  aby prace tworzone przeze mnie nie odbiegały od klimatu metina, a jedynie go modernizowały. 

Masz jakiś pomysł na dungeona, bądź nowe rozwiązanie na serwerze?

Napisz! Chętnie pomogę nie tylko w samym tworzeniu, ale i projektowaniu na Twoje potrzeby!

Do tej pory starałem się swoje projekty wykorzystywać tylko na moje potrzeby, aczkolwiek przyszedł czas gdzie chcę moimi pracami dzielić się również z wami.

https://www.youtube.com/watch?v=IqofH8ALJyA

https://www.youtube.com/watch?v=MxEilaR0zjo

Proszę zauważyć, iż prezentujące przeze mnie efekty końcowe są przedstawione bezpośrednio w grze - bo jak wiadomo, większość

prac zupełnie inaczej wygląda w samych programach, a inaczej w samym cliencie gry.

Decydując się na współprace ze mną, masz pewność że otrzymasz prace o najwyższej jakości.

4ohxdam.jpg

59LqEI7.jpg

awwkqxM.jpg

2XNdsXC.jpg

KONTAKT:

status44.gif :49369897

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Prace fajne i nie mam nic od zarzucenia, lecz takie mapy, to bym raczej wstawił do innej gry niż metin2.

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Kolejny prototyp mapy, oraz test zupełnie nowego podejścia do projektowania przestrzeni wirtualnej: 

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...