Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft powinien zostać zlikwidowany za propagowanie złych wzorców

Whitevenu_Music

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Chciałbym wyrazić tutaj swoją opinię. Mam ndzieję że Notch i jEB przeczytają tego posta i powziądą odpowiednie kroki.

a więc uważam że Minecraft propaguje nmiezdrowy styl odżywiania się niefit oraz nadmierną eksploatację Ziemi.

O co chodzi?

Grałem ostatnio w tą koszmarną grę. W pewnym momencie nawet mi się podobało, dopóki nie doszedłem do węgla.

To był cios.

Ja się pytam. Rozuymiem że w tej grze jest węgiel, tak? I gra syumuluje w gruncie rzeczy eksploatację Ziemi?? Hmm? Co ta gra chce tytm przekaza? "kop węgiel będziesz wielki???" "niszcz piękną ukochaną ziemię planetę to będzie supi i będziesz minecraftersem na 100%?!!!"?!?!?!?!?!?!!11?//\\

To może jeszcze dodajmy dziurę ozonową i globalne ocieplenie. Nie, dodajmy ROPĘ! a co tam! niech dzieciaki grają i się uczą że wydobywanie ropy i węgla to super sposób na życie bo można mieć wygodny domek i lepsze kilofy a naturalnmy ekosystem jaskiń niech niszczeje!!! Co więcej, daje nam super ekstra wygodę!!! NO CHYBA NIE!? Uważam że to powinno być bezwłłowcznie zlikwidowane. Naprawdę podziwiam was jak możecie grać w coś co wyżre wam mózgi ropopropagandą a następnie nie będziecie w ogole patzylina środowisko w okół was. Fanowskie piosenki dołączają się do procesu prania móżgu. "i have to dig dig dig" - możwe mózg sobie wykop, co?! Brawo Mojang. Jakim cudem Microsoft płacąc miliard za tą grę nie zweryfikował jej treści?! Czemu to ma PEGI 3?!\

cco więcej, w tej grze ostatnio odkjrylem coś innego. próbując pogłaskać świnię zrobiłą się czerwona.

AŻ W KOŃCU WYPADŁA Z NIEJ SZYNKA.

Aha! A jak jestem weganem albo wegetarianinem?!~Co zrobię z tą szynką?! wYŻUCĘ do lawy tak?! I BĘDZIE OHOHOH,. WYRZUCANIE MIĘSA JEST DOBRE

A DZIECI W AFRYCEW NIECH GŁODUJĄ!!!!!!!!

ta gra nie poiwinna istnieć w obecniej postaci, jest brutalna oraz propaguje DRAMATYCZNIE FANATYCZNE I NIEWŁAŚCIWE WZORCE.\

serdeczbue nie pozdrawiuam jej autorów, wam odradzam, granie i dziękuję za uwagę :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...