Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skryp na zmiane spawnerów

KoRkIxSkRyPtY

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Szukam skryptu, dzieki ktoremu mozna bedzie zmieniac spawner komendą, lub po kliknieciu w gui.

Wiem ze jest to w pluginie essentials, ale nie ma tam chyba opcji zmiany za kase.

Ceny:

IronGolem - 60 000

Swinia - 10 000

Krowa - 12 000

Owca - 14 000

Krowa grzybowa - 20 000

Koń - 40 000

Kura - 11 000

Kałamarnica - 25 000

Creeper - 18 000

Szkielet - 17 000

Pająk - 19 000

Zombie - 21 000

Slime - 34 000

PigZombie - 23 000

Enderman - 28 000

Blaze - 41 000

Wiedźma - 31 000

Wilk - 27 000

Z góry dziękuje :)

Aha ewentualnie możecie podać plugin.

Szukam takze skryptu na automatyczny event ox, tzn Admin wpisuje /ox start i na chacie wyswietla sie komunikat ,, Event OX wystartował! Wpisz /ox join by dołączyć'' Wtedy gracze wpisuja /ox join i dołączają do eventu. Event ma startowac po 3 minutach.  Chcialbym aby byla komenda do pytan np /ox pytanie <jakies pytanie> <tak/nie> oraz, by były jakieś komendy do ,,zaprogramowania'' ox'a, tzn jak mam zrobioną juz arenke na srodku biala welna, szerokosc 4 klocki a zielona i czerwona welna by mialy szerokość po 13. Biala welna ma znikac po 15 sekundach, a np jest pytanie jest na Nie by zielona welna znikala po 10 sekundach od znikniecia bialej welny. Gdy gracz spadnie na klocek np. portalu do kresu by go tepalo bezposrednio na spawn. Aha i jeszcze komenda typu ../ox rozdaj'' by dawala kazdemu graczowi na evencie to, co admin trzyma w ręce.

To chyba na tyle, ale sie rospisałem xD Mam nadzieje że podołacie temu wyzwaniu. Z góry dziękuje :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...