Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak stracić rangę?

DreaMPL96

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż mam aktualnie range kałach i mam problem ponieważ moi znajomi mają rangi typu: g1, s5 no i grając z nimi muszę robić na meczu praktycznie wszystko, żeby coś można było wygrać. Mam takie pytanie. Jak stracić rangę? Nie chodzi mi tu o spadanie do coraz to niższych rang. Słyszałem, że przez jakiś czas nie mogę grać turniejów, żeby stracić rangę, czy to prawda i ile ten czas trwa?   

Opublikowano

2 tygodnie 

Gówno prawda. Ranga znika po 28 dniach dokładnie albo 27 już nie raz czekałem na smurfie aż mi zniknie ranga dla testu jak to teraz działa. Ale i tak jak po tym czasie zagrasz mecz to Ci range odda tą samą (jeśli wygrasz). Mnie po miesiącu nie grania wrzuciło o 1 niżej (przegrałem jeden mecz i po wygranym dostałem range), a chciałbym żeby dało silverka ;(

Opublikowano

Ja nie grałem jakiś miesiąc i straciłem range (wgl nie wchodziłem przez ten czas na konto) zagrałem kilka gier i nie grałem potem 2 tygodnie,loguje się po tym czasie i nie mam rangi 

Opublikowano

2 tygodnie 

Gówno prawda. Ranga znika po 28 dniach dokładnie albo 27 już nie raz czekałem na smurfie aż mi zniknie ranga dla testu jak to teraz działa. Ale i tak jak po tym czasie zagrasz mecz to Ci range odda tą samą (jeśli wygrasz). Mnie po miesiącu nie grania wrzuciło o 1 niżej (przegrałem jeden mecz i po wygranym dostałem range), a chciałbym żeby dało silverka ;(

Czasem może zniknąć po 30 dniach 

Opublikowano

Okej, czyli przez 30 dni nie mogę grać turniejów ale mogę grać na serwerach społeczności? 

Wszystko oprócz turniejowego ;) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...