Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

nazywam się Maciek mam 19 lat i uczęszczam do technikum informatycznego w Rzeszówie. Od 6,5 lat zarządzam serwerami minecraft przygodę z grą minecraft zacząłem w 2009 roku na początku uczyłem się komend, potem nastała chwile gdzie zostałem helperem na serwerze feerko.pl serwer był 500 slotowy grało tam od 100-230 osób dziennie spędziłem tam 2 lata. W wieku 14 lat zacząłem myśleć nad swoim serwerm. Po roku planowania ruszyłem z serwerem na początku jak na każdym serwerze było kiepsko grało tam 35 osób potem jakoś serwer bardziej ruszył i zaczęło przybywać graczy grało tam 50-150 graczy w godzinach szczytu  ale serwer upadł ponieważ nie miałem już pieniędzy na jego utrzymanie i zapytasz czemu jak grało tyle osób ponieważ zyski z graczy były nie wystarczające żeby opłaci maszynę i technika też dodam ze od 3 lat bawię się w budowanie budowałem spawn na mc4u.pl gdzie byłem tam moderatorem też budowałem na centrumpvp.pl i jaśmc.pl co jeszcze mogę dodać mogę dodać ze jestem osoba która jest spokojna nie wchodzi w konflikty i jeżeli jest jakiś problem to potrafię  go szybko i bezboleśnie rozwiązać jestem też osoba której nie trzeba powtarzać i też potrafię znaleźć sobie zajęcie

jeżeli spodobało ci się podanie proszę o kontakt

tylko serwery które już działają i grają gracze gg:54365199

Opublikowano

Wytłumacz czego nie polecasz ze źle czytasz moje ogłoszenie piszę ze tylko działające serwery z graczami więc czego nie polecasz tego ze ci odmówiłem więc zanim zaczniesz mnie obsmarowywać kłamstwami na mpcforum zastanów się co robisz bo to jest dziecinne i pokazuję szacunek do osób straszysz ale nie chodzi tu o wiek tylko o szacunek więc zastanów się   

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...