Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziadek twój Administrator na serwerze

Dziadek.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O mnie:

Witajcie, nazywam się Olaf, 16 lat, mieszkam w Zabrzu miejscowości położonej na Śląsku.
Od bardzo młodego wieku interesowałem się komputerami i ich programowaniem, lecz ostatecznie poszedłem spróbować sił jako Trener Personalny w liceum.
Moja pasja w świecie realistycznym jest siłownia, kiedyś była to piłka nożna lecz ze względu na stały uraz musiałem odbied od tego marzenia. W świecie wirtualnym pasjonuje się tworzeniem serwera Metin2 oraz po części komunikatorem TeamSpeak ze względu, że gdyby kiedyś udało mi się stworzyć owy serwer to musiałbym też potrafić stworzyć taką podstawę.
Co jeszcze o mnie. Jestem osoba bezstronna (nie szukam klotni), cenię w sobie również punktualność, szczerość, pomoc drugiej osobie, również jestem miły, człowiekiem z poczuciem humoru, odnoszę się z pełną kulturą.

Doświadczenie:

Doświadczenie posiadam może nie takie najlepsze, ale wystarczające by pełnić funkcję Administratora ze względu, że z owa ranga miałem wiele razy doczynienia jak i miałem swoje serwery by się na nich uczyć takie jakby to powiedzieć (osobiste). Wszystkie podstawy typu;
- tworzenie kanału oraz jego ustawienia.
- nadawanie rang.
- unique id, potrzebne często do dawania w opis kanału wedle wzoru, właściciela, zastępcy oraz założyciela.
- większość rzeczy związanym z TeamSpeakiem potrafię wytłumaczyć użytkownikom.
- organizacja eventow.

Dlaczego Ty?

Tak jak opisałem wyżej, jestem osoba bezstronna, miła, pomocna, punktualna oraz jak coś robię to daje z siebie 100% i w pełni prawidłowo, pisze poprawna polszczyzna oraz odnoszę się z pełną kulturą. Sądzę, że taka osoba jak ja mogłaby świecić przykładem innych użytkowników.

Co wprowadzisz sobą na serwer?

Na serwer moja osoba wprowadze;
- porządek według regulaminu.
- różne typy eventow.
- duża aktywność na serwerze w celu pomocy użytkownikom.

Kontakt:

- GG (4401595).
- PW na forum.

Ps; podanie było pisane na telefonie więc proszę nie zwracać uwagi, że nie wszędzie są znaki (ę,ą i inne tego typu).

Pytania i wszelkie zastrzeżenia co do tematu proszę pisać pod tematem.

2vlwfgl.png

Opublikowano

Jeżeli jesteś zainteresowany, zapraszam na priv. Ale oczekuję aby Administrator umiał również reklamować serwer itp. więc jeśli tylko jeśli czujesz się na siłach, to się zgłoś.

//

Po rozmowie z panem stwierdzam tak:

Generalnie niby fajnie - widać że mu zależy...

Ale z drugiej strony, ton i sposób wypowiadania mi się troche nie podobał, no i mówił że lubi współpracować z użytkownikami, ale bardziej chwalił się możliwościami technicznymi - jeśli wgranie ikonki oraz zmianę nazwy rangi można uznać jako zasługujące na takie miano.

Mimo tego, wydaje mi się że odrobina więcej doświadczenia i zmiana stylu wypowiedzi i chyba będzie o niebo lepiej.

Pozdrawiam.

Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz  | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB 

Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...