Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy pójdzie mi Arma 3?

KBraszka47

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Intel Core Duo 6600 RAM: 2GB ddr2 Karta: HD 6670 1GB ddr5

Cześć! Proszę was o szybką odpowiedź czy Arma III (3) pójdzie na tym komputerze i będzie się na nim normalnie grać? Zależy mi na tzw. "realistycznych" grach, a najlepiej z tematyką wojny. Posiadam już Arma 2 i grałem na starym kompie gdzie miałem 25/30 fps ale grałem bo lubię takie gry. Proszę o szybką odpowiedź ponieważ jest wyprzedaż na steam, a niedługo wyjeżdżam i nie będę miał dostępu do steama, a nie chciałbym wydawać więcej jak mam teraz okazję. ;)

Pozdrawiam

Opublikowano

Niby na minimalne wymagania jako tako sie lapiesz, ale jak to bedzie dzialac to nikt nie wie.

Mhm, czyli że coś tam by poszło ale o najlepsze granie nie da rady? Ale by poszło na tyle że bym dał rade coś ugrać?

Opublikowano

Niby na minimalne wymagania jako tako sie lapiesz, ale jak to bedzie dzialac to nikt nie wie.

Na minimalne wymagania nawet nie patrz, bo to są tylke informacje "orientacyjne".

Mhm, czyli że coś tam by poszło ale o najlepsze granie nie da rady? Ale by poszło na tyle że bym dał rade coś ugrać?

Jasne, że zadziała i to nawet przyzwoicie, oczywiście nie będą to ustawienia Ultra, ale 40-50 lub nawet 60 fps ze spokojem będziesz mieć.

Opublikowano

Arma 3, to gra która na każdym komputerze działa inaczej ;) Więc nawet jak ktoś z komputerem zajebistym może ci płakać, że ma po 30-40 fps na ultra to ty na to nie patrz bo na lajcie słaby komputer osiąga w armie dobre wyniki ;) 

86226145013474567463.png

Opublikowano

Arma 3, to gra która na każdym komputerze działa inaczej ;) Więc nawet jak ktoś z komputerem zajebistym może ci płakać, że ma po 30-40 fps na ultra to ty na to nie patrz bo na lajcie słaby komputer osiąga w armie dobre wyniki ;)

Ok, dzięki za takie informacje już idę kupić Arme 3 na steam! :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...