Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka sorry, ze tutaj pisze, ale moze ktos wie...

Szukam wmiare taniego clouda lub czegos gdzie moglbym przechowywac swoje dane w pewnym i bezpiecznym miejscu.

około 10-20gb

Siema, zależy jakie dane. Ja tam polecam google drive ale jeśli chcesz być bezpiecznym użytkownikiem google, musisz aktywować dwuetapowe logowanie że po wpisaniu hasła idzie tajny kod na Twojego fona całkiem za free i wtedy możesz się zalogować, także drive. Tam masz 15gb, a druga opcja mniej bezpieczna to mega.nz nie zawiodłem się nigdy, dobre na przechowywanie dużych plików typu gier, zdjęć itd.

Ewentualnie jeszcze drive 5gb od microsoftu.

Pozdrawiam.

Pomogłem ? klik up to Like ;D ( Lubię to ! ) xD

300 postów-> 10.10.2013 godz. 9:00
400 postów-> 19.10.2013 godz. 9:00

Opublikowano

siemka sorry, ze tutaj pisze, ale moze ktos wie...

Szukam wmiare taniego clouda lub czegos gdzie moglbym przechowywac swoje dane w pewnym i bezpiecznym miejscu.

około 10-20gb

Siema, zależy jakie dane. Ja tam polecam google drive ale jeśli chcesz być bezpiecznym użytkownikiem google, musisz aktywować dwuetapowe logowanie że po wpisaniu hasła idzie tajny kod na Twojego fona całkiem za free i wtedy możesz się zalogować, także drive. Tam masz 15gb, a druga opcja mniej bezpieczna to mega.nz nie zawiodłem się nigdy, dobre na przechowywanie dużych plików typu gier, zdjęć itd.

Ewentualnie jeszcze drive 5gb od microsoftu.

Pozdrawiam.

Dziękuję ;)

Ktoś coś jeszcze poleca ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...