Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Antaris- czy nie tak miał wyglądać?

Toxic992

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Temat lada chwila zniknie- a może część z Was się zainteresuje.

Tutaj link do kanału promującego NOWĄ JAKOŚĆ metina- niemiecki serwer o nazwie Metin2 Global. Warto obejrzeć, nowy biolog, runy jak z LoLa i wiele, wiele więcej (ah ten interface).

https://www.youtube.com/channel/UCHVHiLq9BUQTYSqwZNdrmkg

Jeżeli ktoś ogarnia niemiecki to może napisać coś więcej.:D

Opublikowano

Przecież gdyby oni się dowiedzieli o "nowej jakości " antarisa to by poumierali ze śmiechu.xD

Zamknijcie to zanim wieści się rozniosą zagranice bo k***a wstyd.;D

Opublikowano

Podobno jak usłyszeli o Antaris i jej nowej jakości to przekrecili sie ze smiechu i serwa nie bedzie :D 

Opublikowano

Cudze chwalicie swego nie znacie jebane dojcze­

A co mamy chwalić? Od października było gadanie o nowej jakości i jaki to serwer jest świetnie zaprojektowany a wszystko wyszło w praniu- cenne ulepy nie są cenne, bo mają mniejszą cenę niż ulepki z M1. Drop niedopasowany, sporo bugów, nieprzemyślane systemy. Niektóre serwery pod hajs lepiej się prezentują. W chwili obecnej na rynku nie ma dobrego serwera, który przyciągnąłby sporą ilość graczy.

Co wy chcecie od antarisa jest spoko tylko gdyby ogarneli bugi i wypierdalanie clienta z dupy by bylo git

Gdyby babka była dziadkiem... Tak możesz napisać o każdym serwerze. Gdyby Milik trafił z Niemcami to byśmy wygrali.

Opublikowano

Przeciez ten Metin2Global to jakiś syf co kupił pare rzeczy i nic sie kupy nie trzyma, wypierdalaj do MPCforuma i tego kółka spierdolenia na jego grupce xD

Opublikowano

A co mamy chwalić? Od października było gadanie o nowej jakości i jaki to serwer jest świetnie zaprojektowany a wszystko wyszło w praniu- cenne ulepy nie są cenne, bo mają mniejszą cenę niż ulepki z M1. Drop niedopasowany, sporo bugów, nieprzemyślane systemy. Niektóre serwery pod hajs lepiej się prezentują. W chwili obecnej na rynku nie ma dobrego serwera, który przyciągnąłby sporą ilość graczy.

Co wy chcecie od antarisa jest spoko tylko gdyby ogarneli bugi i wypierdalanie clienta z dupy by bylo git

Gdyby babka była dziadkiem... Tak możesz napisać o każdym serwerze. Gdyby Milik trafił z Niemcami to byśmy wygrali.

tutaj sie zgodze w 100% 

ulepki z m1 (zdobycz dzikusa, porcelana itd.) maja wieksza wartosc rynkowa niz ulepki z innych map ;/

wydaje mi sie ze ciezej jest dropnac ulepki w m2 niz dalej 

wg mnie dungeony (na ktore mozna wejsc 1 raz dziennie) sa zwalone ;/ 1 raz na 4 wypady poleciala mi ulepka z ostatniego bosa (nie wiem nawet po co ona jest ale pewnie bedzie potrzebna x2)

sa miejsca gdzie ulepki sie zbiera w ilosciach xxxx i sa one nic nie warte (np. pajecza siec, lisc) 200szt + ich mam a wiekszosci juz nie zbieram bo nie ma po co

a ulepki typu zolty piasek, kawalek klejnotu, kawalek lodu itd. leca jak krew z nosa 

jest to troche niedopracowane ..

Opublikowano

Pewnie serwer za ciężki dla kolegi i tyle ;) Jakby się c*****o grało to średnia graczy nie liczyłaby ok 4k ;)

Opublikowano

Przeciez ten Metin2Global to jakiś syf co kupił pare rzeczy i nic sie kupy nie trzyma, wypierdalaj do MPCforuma i tego kółka spierdolenia na jego grupce xD

Gdybyś jeszcze dopisał że są bugi, i serwer pod IS'a to byś opisał Antarisa w jednym zdaniu.;p

A co do Metin2Global to póki nie wystartował to nie wiadomo.

Pewnie serwer za ciężki dla kolegi i tyle ;) Jakby się c*****o grało to średnia graczy nie liczyłaby ok 4k ;)

4k.xD

Opublikowano

No właśnie chciałbym, żeby był ciężki. Miał być hard i na to się napaliłem- jest easy z delikatnymi elementami medium.

@harnaś- nawet jeżeli kupione to co z tego? byle działało i było dobre. Wolę sprawne kupione elementy niż "nową jakość" i grafika, który z niczym się nie wyrabia, a serwer jest niedopracowany.

Opublikowano

Kupy nie trzyma się chyba Sembia. Tutaj widać, że inwestują w serwer- grafika od zielaka, mapy ładne, nowe systemy i na pewno nie będzie tyle bugów co na Antarisie xD

Opublikowano

Szkoda, że Antaris miał być gotowy przed maturami. Jest już już prawie lipiec i wciąż nie odzwierciedla tego co jest w prezentacji. 

Opublikowano

ja od ostatnich 3 lat nie gralem na serverze, na ktorym ludzie nie pisaliby, ze jest zbugowany, pod is, zle zbalansowany, administracja kradnie itd itd.

jedyny podpunkt z tych powyzej, ktory decyduje o tym, czy server jest cokolwiek wart, to administracja. jesli zajmuja sie serverem i regularnie go poprawiaja, to moze byc tylko lepiej. sam nie jestem fanem niektorych, ktorzy tutaj rzadza na Antarisie, ale nie moge im puki co nic zarzucic. mi i moim ziomeczkom pozwracali bardzo szybko itemki z ISU ktore poznikaly na poczatku kiedy byl jeszcze bug z ich znikaniem, bugow jest sporo ale regularnie sa naprawiane, jesli chodzi o ogolna jakosc, to tez calkiem podoba mi sie UI, system ulepszania, dodatkowe systemy wprowadzone do gry (nawt kosmetyczne) itd.

minie troche czasu, tydzien lub dwa, i jesli dalej beda zajmowac sie z takim zaangazowaniem jak teraz, to na pewno bedzie sie gralo przyjemnie. populacja spadnie do normalnego poziomu, bo na razie nie da sie grac, zostana ci co chca sobie popykac, a ci od dram, pierdolenia i zniechecania ludzi sobie pojda i bedzie gitarka.

w kazdym razie, taki server to zyla zlota - mozna na nim zarobic i kazdy zdaje sobie z tego sprawe - a w szczegolnosci powinni administratorzy, jesli oleja server i przestana sie nim zajmowac po 3 tygodniach istnienia, to mozna bez obaw uznac, ze sa idiotami. puki co mimo wszystko robia dobra robote, wiec jestem JESZCZE dobrej mysli.

Opublikowano

A ty myślisz że tam będą fajerwerki? Te runy jakieś co widziałem na filmie to coś tak pro elo zajebistego? no po chuju nowa jakość ludzie to mają najebane we łbach masakra

Opublikowano

Udalo sie juz komus znalez ta zapowiadana nowa jakosc metin2?? Bo ja dalej szukam :v

Metin2.sg                                                     Metin2.ph                                               Metin2.pl - Monastyr - s1

TaxiDriver - Body 87lv - OFF                        TaxiDriver - Sura Wp 60lv+ - OFF          Savrinn - Body 79lv - OFF

SpongeBob - Dagger 88lv - OFF                  SpongeBob - Dagger 50lv+ - OFF         SpoongeBob - Dagger 88lv+ - OFF

Opublikowano

Sorki, ale niemieckie serwery a polskie to inna bajka. Fakt faktem nie ma tam aż tylu graczy na privach, ale to wiąże się głównie z tym, że u nich reklamą (i zarazem antyreklamą jak u nas) nie są jutuberzy tylko sam serwer. U nich rzadko kiedy wychodzi szit, IS jest jako dodatek a nie must have jak na 80% serwerów u nas. Oni trzymają serwer nawet gdy liczba online sięga 100, ponieważ serwery robią z pasji. Można Niemców nie lubić przez stereotypy ale w niektórych sprawach trzeba być obiektywnym, a wiem co mówię bo na niemieckich privach gram z przerwami od 4 lat.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...