Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MassPoke Ts3

KnycelBDG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam potrzebuję rozwiązanie na mass poke do wszystkich użytkowników którzy siedzą na ts3.
Nie interesuje mnie mass poke które jest do jednego użytkownika bo już to ustawiłem, i przetestowałem też dziesiątki 

pluginów lua skryptów i tym podobnych na mass poke. Od masscontrola po channelcontrole i inny nic nie działa i wiele osób ma z tym problemy po aktualizacjach. Macie coś sprawdzonego na mass poke do każdego użytkownika ts3 ?

Opublikowano

Potrzebujesz masspoke jak w m-bocie komenda !pokeall?

'Komenda która zleca systemowi wysłanie poke wiadomości o ustalonej treści do wszystkich użytkowników na serwerze.'

Jeżeli tak to zapraszam na pw.

Opublikowano

Szukam działającego pluginu w .lua właśnie tak jak napisałeś, lub prostego sprawnego bota lecz darmowego nie bd płacił za takie usługi jak skrypt na poke bez przesady tym bardziej, że nie potrzebuję żadnych innych opcji poza mass poke z mojego konta na tsie bądź bota.

Opublikowano

Taki massPoke jest ci tylko potrzebny do reklamowania swojego teamspeka i crashowanie,ddosowanie serwera. Wątpię, aby ktoś ci pomógł baaa nawet odradzam takie osoby jak ty obniżają jakość tego forum!

//

Opublikowano

Każdy teamspeak ma blokade na daną ilość poke to jest raz dwa mało się znasz a trzy nie wiesz nawet do czego jest mi to potrzebne. Ludzie grają w pewne gry i takie jak Tibia czy inne gry zespołowe gdzie mass poke jest bardzo przydatny. Więc utkaj kukiel i nie wchodz w parede bo takic chu.. wiesz jakim jesteś 

Opublikowano

Każdy teamspeak ma blokade na daną ilość poke to jest raz dwa mało się znasz a trzy nie wiesz nawet do czego jest mi to potrzebne. Ludzie grają w pewne gry i takie jak Tibia czy inne gry zespołowe gdzie mass poke jest bardzo przydatny. Więc utkaj kukiel i nie wchodz w parede bo takic chu.. wiesz jakim jesteś 

1. To prawda ale z 20 wyślesz.

2. Mało się niby znam? Z czego to wywnioskowałeś?

3. To forum więc trochę przystopuj jak będę chciał to powchodzę ci w paradę.

4. Nikt ci nic nie da za darmo, a jak na coś takiego liczysz to jesteś głupi do bólu!

//

Opublikowano

Powchodzisz w parade typie możesz wejść bratu pod prysznic jedynie, wiesz co mnie obchodzi Twoje wchodzenie w parade ? Tyle co zeszłoroczny śnieg jakiśtam śmieszny grajek bd mi pisał takie pościki. Z resztą nie masz nic do powiedzenia to się nie udzielaj, a dwa pozdrawiam jak jesteś na tyle głupi żeby za lua skrypty płacić.  :D  :v

Opublikowano

Owszem znalazłem napisałem w lua skrypt i komenda Mass Poke Script 2: /lua run pokeall działa i rozsyła poke z tekstem który wpisałem podczas edytacji skryptu, za to  /lua run mp <message> nie działa i wyskakuje (Error running Lua function 'mp': attempt to index a nil value) Bardziej satysfakcjonuje mnie masspoke z wiadomością wpisaną na chacie niż co chwilę edytacja skryptu lua. żeby poknąć wszystkich z wiadomością którą chcę wiesz gdzie to naprawić ?

Albo inaczej sam skrypt na poke all rozsyła poke z tym co wpiszę podczas jego edytacji co ma wysyłać na komendę /lua run pokeall

jak go zedytować żeby reagował na /lua run pokeall <text> <-- co ma wysyłać ? Bo z tamtego całego controla nie działa i tak skrypt /lua run mp więc może takiego prostego byłoby łatwiej przerobić hm ?

Opublikowano

Owszem znalazłem napisałem w lua skrypt i komenda Mass Poke Script 2: /lua run pokeall działa i rozsyła poke z tekstem który wpisałem podczas edytacji skryptu, za to  /lua run mp <message> nie działa i wyskakuje (Error running Lua function 'mp': attempt to index a nil value) Bardziej satysfakcjonuje mnie masspoke z wiadomością wpisaną na chacie niż co chwilę edytacja skryptu lua. żeby poknąć wszystkich z wiadomością którą chcę wiesz gdzie to naprawić ?

Albo inaczej sam skrypt na poke all rozsyła poke z tym co wpiszę podczas jego edytacji co ma wysyłać na komendę /lua run pokeall

jak go zedytować żeby reagował na /lua run pokeall <text> <-- co ma wysyłać ? Bo z tamtego całego controla nie działa i tak skrypt /lua run mp więc może takiego prostego byłoby łatwiej przerobić hm ?

Do skryptu jeszcze nie zaglądałem więc pokombinuje coś w wolnym czasie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...